‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Adatvédelmi Nyilatkozat

Megosztás:

Az adatkezelés célja

A Elektronmikroszkópia Workshop rendezvényre részvételi szándék felmérése, a részvételi lehetőség biztosítása a Felhasználók számára, valamint Felhasználói hozzájárulás esetén hírlevelek, reklámajánlatok küldése.

 

Általános adatkezelési elvek

Jelen online regisztrációs lapon megadott adatokat kizárólag az Auro-Science Consulting Kft. munkatársai kezelik. A Felhasználók általi adatszolgáltatás online és helyszíni regisztrációs lapon történt jelentkezés esetében is önkéntes, az adatkezelés céljának ismeretében történik. Az Auro-Science Consulting Kft. kötelezi magát arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a Felhasználók által választott szolgáltatás céljából, a Felhasználók hozzájárulásának megfelelően használja.

Az Auro-Science Consulting Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy adatbázisa, annak használata technikailag is biztonságos legyen, illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá Felhasználói személyes adataihoz, ne tudják azokat megváltoztatni vagy törölni.

A Felhasználó személyes adataira vonatkozó bármely kérdés, kérés vagy panasz megválaszolása írásban, a Felhasználó által megadott postacímre vagy e-mail-címre történik. Bármely más kérdésre (pl. szolgáltatásaink igénybevételéről, annak menetéről, feltételeiről, technikai jellegű problémák megoldásáról) e-mail-en, telefonon vagy személyesen is adunk felvilágosítást.

Regisztrált Felhasználóinkról nyilvántartott adatok

A regisztráció során kötelező kitölteni a regisztrációs lapon kötelezőként megjelölt személyes adatokat.

Az Auro-Science Consulting Kft. kötelezi magát, hogy a regisztráció során megadott adatokat kizárólag a Felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszi igénybe.

Az Auro-Science Consulting Kft. nem gyűjt olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, egészségi állapotra, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben tudomást szerzünk arról, hogy bármely Felhasználónk a fentiekben részletezett különleges adatot töltött fel rendszerünkbe, azt haladéktalanul töröljük. Az Auro-Science Consulting Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályok megsértéséért a különleges adatokat elhelyező felhasználó regisztrációját is törölje.

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a rendezvényen mozgó- és állóképfelvételek készülhetnek. A rendezvény helyszínére kilátogató Felhasználóink a rendezvényre való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az esetlegesen róluk készült fotók nyilvánosságra kerüljenek, azokat a szervezők a rendezvény honlapján, közösségi média felületeiken, tájékoztatóikban és hirdetéseikben, valamint a rendezvényt bemutató egyéb felületeken felhasználják.

 
görgetés az oldal tetejére