‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iKon-L 936 kamera

-100°C-os mélyhűtésű CCD nagy felületű képalkotáshoz

Megosztás:

Az Andor iKon-L magas dinamika–tartományú CCD kamerája kimagasló felbontást, látómezőt, érzékenységet és dinamika–tartományt kínál. Egy szabadalmazott nagy területű, 5-lépcsős termoelektromos hűtővel büszkélkedik, amely lehetővé teszi a nagy területű érzékelő soha nem látott lehűtését -100°C-ra folyékony nitrogén használata nélkül.

Az Andor iKon-L 936 tudományos képalkotást szem előtt tartva lett kialakítva. A 2048 x 2048, 13.5 x 13.5 μm–es pixeles képérzékelő ötvözi a 27,6 x 27,6 mm-es aktív képterületet a -100°C-os termoelektromos hűtéssel. Az iKon-L kimagaslóan magas felbontást, látómezőt, érzékenységet és dinamika–tartományt kínál. A lehető legmagasabb érzékenységi teljesítményt a > 90% minőségjavítás (háttérvilágításos érzékelő), az alacsony zajú olvasó elektronika és kivételesen mély termoelektromos hűtés ötvözésével értük el.

Az iKon-L egy szabadalmazott nagy területű, 5-lépcsős (választható 4–lépcsős) termoelektromos hűtővel büszkélkedik, amely lehetővé teszi a nagy területű érzékelő soha nem látott lehűtését -100°C-ra folyékony nitrogén vagy komprimált gáz használata nélkül. Tökéletes a leghosszabb expozíciós időkhöz. Ez a teljesítmény ideálissá teszi ezt a kamerát a rossz fényviszonyok melletti alkalmazásokhoz, mint például a csillagászat, a lumineszcencia képalkotás és a mikrotitráló lemez/biochip képalkotás, idális OEM alkalmazhatósággal és támogatással. Az USB 2.0 csatlakozás és a több frekvenciás olvasási opciók az integráció és üzemeltetés megkönnyítését szolgálják.

  • Termoelektromos hűtés -100C-ra
  • Nagy területű (2048 x 2048) érzékelő
  • 4 sebességű olvasás egészen 5 MHz-ig
  • Alacsony képzaj
  • UltraVac™
Vissza az Andor iKon CCD-s kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére