‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iKon-M 934 kamera

Iparvezető ultra érzékeny képalkotási technológia

Megosztás:

Az Andor iKon–M 938 alacsony zajú CCD kamera sorozata úgy lett kialakítva, hogy a lehető legmagasabb érzékenységet, legkevesebb zaj teljesítményt kínálja. Ideális igényes képalkotási alkalmazásokhoz. A magas felbontású (1024 x 1024) CCD kamerák akár 95%-os max. minőségjavítással, magas dinamika–tartománnyal és 13 μm-es pixelekkel büszkélkednek.

Az Andor iKon–M 934 sorozatú kamerák úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legmagasabb érzékenységet, legkevesebb zaj teljesítményt kínálják. Ideálisak igényes képalkotási alkalmazásokhoz. A magas felbontású (1024 x 1024) CCD kamerák akár 95%-os max. minőségjavítással, magas dinamika–tartománnyal, 13 μm-es pixelekkel és kivételesen alacsony képzajjal büszkélkednek. Az iKon-M az elhanyagolható sötétáramot hasznosítja iparvezető, -100°C-os termoelektromos hűtéssel.

A "mélykimerítéses" érzékelő opció egyedülálló teljesítményt kínál a NIR alkalmazásokhoz. Az új kettős AR bevonat jelentősen megnöveli a minőségjavítási teljesítményt végig a spektrum UV/látható tartományán, hogy az érzékelőtől elvárható legszélesebb lefedést biztosítsa. A rojtelnyomó technológia™ radikálisan lecsökkenti a NIR etalon–hatásait. A gyors függőleges váltások a gyors kinetikai olvasási üzemmóddal, az átfogó elsütő üzemmódokkal és egyedi bevonatú ék ablak opciókkal ideálissá teszik a mélykimerítéses modelleket a NIR-optimalizált Bose–Einstein kondenzációs alkalmazásokhoz.

  • -100 °C UltraVac™ termoelektromos hűtés
  • Akár 95%-os minőségjavítás és extra alacsony zajküszöb
  • 5 MHz-es olvasás a dinamikus teljesítményhez
  • Akár 1 megapixeles érzékelő–formátum
  • IR közeli "mélykimerítéses" verzió elérhető
  • Egyedi fotovoltaikus ellenőrző modell elérhető
Vissza az Andor iKon CCD-s kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére