‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iStar 320t kamera

Iparvezető szerkezet nanoszekundum–nagyságrendű, nagy sebességű spektroszkópiához

Megosztás:

Az Andor iStar DH320T képerősítős CCD kamera sorozata úgy lett kialakítva, hogy a legjobban integrált érzékelő megoldást kínálja magas felbontású, ns–léptékű időbontásos spektroszkópiához.

A 4:1 képméretarány idális az Andor Shamrock Czerny-Turner spektrográf sorozátval és tartozékaival való használathoz. Több frekvenciás, 322 színkép/mp-et meghaladó (> 2,900 in levágási üzemmódban) olvasást kínál laptop-barát USB 2.0 csatlakozóval és teljes mértékben integrált szoftvervezérlésű Digitális késleltetés–generátorral (DDG™). Ez lehetővé teszi összetett kísérletek problémamentes, gombnyomásra történő integrációját, egy kis interaktív csatolón keresztüli teljes időzítés– és erősítésszabályzással.

A 2. és 3. generációs képerősítők belépő input ablakkal és foszfor opciókkal rendelkeznek, és szükség esetén elérhetők 120-1100nm-es hullámhosszokhoz és 2 ns alatti minimális kapuzási sebességekhez.

  • USB 2.0 csatlakozás
  • Több frekvenciájú olvasási sebesség
  • Integrált digitális késleltetés–generátor
  • Szoros kapcsolódású kapuzás
  • A legalacsonyabb belépési késleltetés
Vissza az Andor képerősítős kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére