‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iStar 334t kamera

Ipari igásló magas felbontású, nanoszekundumos, időbontásos képalkotáshoz.

Megosztás:

Az Andor iStar DH334T gyors kapuzású képerősítős CCD sorozata úgy lett kialakítva, hogy a legjobban integrált érzékelő megoldást kínálja magas felbontású, ns–léptékű időbontásos képalkotáshoz. A 1024 x 1024 képérzékelő ideális választás az időbontásos alkalmazások széles választékához, beleértve a plazmaanalízist, Andor Mechelle spektrográfra van kapcsolva LIBS-t, és gyorsan változó jelenségeket.

Az iStar DH334T gyors kapuzású képerősítős CCD-k több frekvenciás olvasást kínálnak laptop–barát USB 2.0 csatlakozóval és teljes mértékben integrált szoftvervezérlésű Digitális késleltetés–generátorral (DDG™). Ez lehetővé teszi összetett kísérletek problémamentes, gombnyomásra történő integrációját, egy kis interaktív csatolón keresztüli teljes időzítés– és erősítésszabályzással. A 2. és 3. generációs képerősítők különféle belépő input ablakokkal és foszfor opciókkal rendelkeznek, és szükség esetén elérhetők 120-1100nm-es hullámhosszokhoz.

  • USB 2.0 csatlakozás
  • Több frekvenciájú olvasási sebesség
  • Integrált digitális késleltetés–generátor
  • Szoros kapcsolódású kapuzás
  • A legalacsonyabb belépési késleltetés
Vissza az Andor képerősítős kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére