‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iStar 340T kamera

A legnagyobb teljesítményű szerkezet gyors kapuzású, magas felbontású spektroszkópiához.

Megosztás:

Az Andor iStar DH340T képerősítős CCD érzékelő sorozata úgy lett kialakítva, hogy a legjobban integrált érzékelő megoldást kínálja magas felbontású, ns–léptékű időbontásos spektroszkópiához. A magas felbontású, 13,5μm–es pixelméretű 2048 x 512 képérzékelő 4:1 képméretarányt kínál, amely ideális az Andor Shamrock Czerny-Turner spektrográf sorozatával és tartozékaival való használathoz.

Az iStar 340T képerősítős CCD érzékelő több frekvenciás olvasással büszkélkedik, laptop–barát USB 2.0 csatlakozó és teljes mértékben integrált szoftvervezérlésű Digitális késleltetés–generátor (DDG™) mellett. Ez lehetővé teszi összetett kísérletek problémamentes, gombnyomásra történő integrációját, egy kis interaktív csatolón keresztüli teljes időzítés– és erősítésszabályzással. A 2. és 3. generációs képerősítők belépő input ablakkal és foszfor opciókkal rendelkeznek, és szükség esetén elérhetők 120-1100nm-es hullámhosszokhoz és 2 ns alatti minimális kapuzási sebességekhez.

  • USB 2.0 csatlakozás
  • Több frekvenciájú olvasási sebesség
  • Integrált digitális késleltetés–generátor
  • Szoros kapcsolódású kapuzás
  • A legalacsonyabb belépési késleltetés
Vissza az Andor képerősítős kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére