‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

CentroPRO LB 962 Microplate Luminometer

Berthold Technologies

Megosztás:

A legkorszerűbb technológiával rendelkező CentroPRO microplate luminométer széleskörű felhasználási lehetőséget és kiváló teljesítményt kínál minden felhasználó számára az alapvető kutatási alkalmazásoktól a különböző fejlesztési folyamatokig.

Tulajdonságok:

  • Érzékenység - Kis mennyiségek detektálása: < 20 amol ATP per well; < 8 zmol Firefly luciferase per well
  • Reagens, pénz és idő megtakarítás: A nagy érzékenységű foton számláló technológiának köszönhetően a kisebb mennyiségű minták is könnyedén és gyorsan detektálhatóak.
  • Megbízható mérési adatok: A CentroPRO készülék rendelkezik a zavaró fénybeszűrődések blokkolási képességével amely biztosítja a gyenge jelek számszerűsíthető és megbízható mérését is.
  • Robosztus kivitel
  • Dinamikus mérési tartomány: A CentroPRO készülék képes másodpercenként akár 25 millió impulzust mérni.
  • Megbízhatóság: A pontos mechanika, a belső stabilitás és a fotonszámláló technológia együttesen garantálja az egyedi mérések megismételhetőségét.
  • Egyszerű használat: A mikrolemez betöltése ugyanolyan egyszerű, mint a mérési protokoll meghatározása és a felhasználóbarát mérés megkezdése az ICE szoftver segítségével.
  • ICE szoftver: Az eszközvezérlő és kiértékelő szoftvert a kutatók igényei alapján tervezték: A protokollkészítés, a mérés és az adatok exportálása a CentroPRO varázsló által vezérelt ICE-szoftver-rel könnyen elvégezhető.

Felhasználási/alkalmazási területek:

Orvosbiológiai, immunhisztokémiai, gyógyszerészeti, biotechnológiai laboratóriumok rutin vizsgálataihoz és egyedi kutatásaihoz

 

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére