‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Berthold Lumat³ LB 9508 egycsöves luminométer

Berthold Technologies

Megosztás:

A 3. generációs Lumat³ azt a funkcionalitást, sokoldalúságot és kiválóságot biztosítja, amelyet elvárhat egy Berthold által fejlesztett készüléktől.

A korábbi generációk vívmányait fenntartva, mint az egyfoton-számláló detektor, JET injektorok és minta-adagoló torony, a Lumat³ újdonsága az ICE szoftver intelligens varázslóval.

Tulajdonságok

Érzékenység

Valódi foton-számlálási technológiájának köszönhetően kivételesen érzékeny, ugyanakkor rendkívül csendes fotomultiplierrel felszerelt készülék:

  • kevesebb mint 1 amol ATP ampullánként
  • kevesebb mint 0,5 amol szentjánosbogár luciferáz ampullánként

ICE szoftver

Az ICE szoftver Research verziójával riporter gén alkalmazások, ADP és ATP meghatározások és enzim kinetikai, valamint arány számítások végezhetők.  Point-to-point görbeillesztés teszi lehetővé a standard görbékkel való egyszerű munkát. A szoftver átlátható felépítése és a felhasználó barát varázsló kényelmessé teszi a protokoll gyártást, a méréseket és az adatkinyerést.

Egyedülálló minta adagoló

A mérőkamra forgó mintaadagolásra lett fejlesztve. Egy adott minta mérése közben már beteheti a következőt, így időt takarít meg. A mérőkamra speciális kialakítása kitűnő fénygyűjtő hatékonyságot és kiváló érzékenységet biztosít.

Nagy dinamikus tartomány

A Lumat³ akár 25 Mio pulzust mér másodpercenként.

Eppendorf csövek és Lumi ampullák

Minden típusú 12 mm-es Lumi ampullák mellett a Lumat³ 1-2 ml méretű Eppendorf csöveket is képes kezelni.

Beépített reagens injektorok

A készülék igény szerint 2 injektorral (100-300 µl), vagy anélkül is működik, szabadalmaztatott JET technológiával. Pontos, precíz adagolás, kiváló hatékonyságú keverés.

Precizitás & pontosság

Precíz mechanika és a foton számláló rendszer belső stabilitása garantálja a páratlan mérési ismételhetőséget. A készülék kialakítása időtálló, így az időigényes kalibrációt elfelejtheti, helyette koncentrálhat az igazán fontos feladatokra.  Mint minden a Berthold Technologies által gyártott készüléket, a Lumat³-at is ellátjuk ellenőrzött minőségű fényforrással. Ezáltal pontos, nyomon követhető és összehasonlítható eredmények születnek az Ön laborjában.

Alkalmazások

  • Riporter gén assay-k
  • ATP determináció
  • Reactive Oxygen Species (ROS)
  • Kalcium monitoring

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére