‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Reagensek - Cisbio

Megosztás:

CisbioA francia Cisbio Bioassays cég egyedülálló HTRF (homogeneous time resolved fluorescence) technológiájával nagyszerű lehetőségeket kínál a drug discovery területén dolgozó kutatók számára.

A cég termékpalettáján számos ready-to-use esszé szerepel, kínál továbbá szabadon felhasználható összeállításokat azok számára, akik nem találtak saját applikációjukhoz kész kiteket. A HTRF esszék kiváló eredményt adnak, könnyen miniatürizálhatóak és könnyen automatizálhatóak.

HTRF technológia

htrfséma

A HTRF® (homogeneous time resolved fluorescence) technológia a TR-FRET (time-resolved fluorescence resonance energy transfer) technológiára épül. TR-FRET technológia abban különbözik a hagyományos FRET-től, hogy donor molekulaként hosszú emissziós fél-életidejű ritkaföldfémet (lantanidát) használnak. Ez a kombináció új távlatokat nyitott a drug discovery területén dolgozó kutatók számára, megnövelve az esszék flexibilitását, megbízhatóságát, érzékenységét, lehetővé téve nagyobb mintaszám együttes vizsgálatát és csökkentve a hamis negatív és hamis pozitív eredmények arányát.

A hagyományos TR-FRET technológiához képest a HTRF további előnyöket nyújt. Donor molekulaként rendkívül hosszú felezési idejű európiumot és terbiumot használnak kriptát molekulával komplex kötésben, tovább növelve ezzel a stabilitást a hagyományos ritkaföldfém kelátokhoz képest.

További előnyös tulajdonságok:

  • Homogén esszé formátum
  • Alacsony háttér
  • Könnyen csökkenthető esszé térfogat (költséghatékonyság növelése érdekében)
  • Összetevőkkel és médiumokkal szemben alacsony kölcsönhatás
  • Adalékanyagokkal szembeni tolerancia (DMSO és EDTA)
  • Sejtes alapú, funkcionális esszé formátum
  • Széles körű kompatibilitás különböző gyártók readereivel

A Cisbio Bioassays cég által gyártott HTRF esszék kompatibilisak az általunk forgalmazott RUBYstar és PHERAstar readerekkel (BMG gyártmányok).

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Horváth Attila mérnök-üzletkötő
Horváth Attila
mérnök-üzletkötőTel: (20) 569 5705
Ajánlatkérés, üzenet
 
görgetés az oldal tetejére