‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Cryogenic fagyasztók

PHCbi

Megosztás:

A PHCbi Biomedical cég a világ egyik legnagyobb hűtőgép gyártójaként törekedett arra, hogy minden kategóriában tudjon készüléket kínálni a felhasználóknak. Elsőként a világon bevezette a piacra a kompresszoros, -150°C-ig fagyasztó készüléket. A kínálatot az amerikai gyártmányú CBS folyékony nitrogénes fagyasztóival bővítette és így vált teljessé a kínálat.

A cryogenic fagyasztók családja messzemenően kielégíti a laboratóriumi igényeket. Széles választékkal áll a partnerek rendelkezésére, a 128 és 231 literes kompresszoros és a hagyományos Dewar tároló tartályokkal valamint az automata tárolókkal. Az alkalmazott mechanikai konstrukció az elektronika, és a hűtéstechnika biztosítja a stabil és precíz működést. Minden készülék kvalifikálható egyeztetett tervek alapján. Kiegészítő eszközökként a kínálatunkban megtalálhatóak az úgynevezett programozható fagyasztók, valamint a folyékony nitrogén ellátó tartályok is.

Vissza a labortaórium hűtők, fagyasztók terméklistára

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Schwikker László mérnök-üzletkötő
Schwikker László
mérnök-üzletkötő

PHCBi Hitachi Hettich

Tel: (20) 935 0316
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére