‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Nukleinsav-izoláló automaták és kitek forradalmian új membrán technológiával

Wako Chemicals - Kurabo Quickgene

Megosztás:
AFujifilmporózusmembránja

A hagyományos fotófilmek piacán nagy hagyományokkal rendelkező Fujifilm új, egyedülálló technológiát fejlesztett ki a nukleinsav izolálás területén. A cég által szabadalmaztatott 80 µm vastagságú, nagy adszorpciós és deszorpciós tulajdonságokkal rendelkező porózus membrán segítségével alacsony nyomáson nagy tisztaságú nukleinsav nyerhető. A membrán pórus uniformitása nagy „DNS-hozamot” eredményez, hidrofil felülete pedig a nukleinsavak specifikus kötődést biztosítja. Az üvegszálas membránokkal összehasonlítva ez az ultravékony membrán sokkal gyorsabb extrakciót tesz lehetővé. A technológia igen nagy hozamot és tisztaságot garantál. Az eljárás során az anyagáramlást sűrített levegő biztosítja, majd befejezéseként a készülék centrifugálás nélkül, sűrített levegővel távolítja el a nukleinsavat membránból.

A cég több készüléktípust is kínál a különböző applikációknak megfelelően. Mindhárom készülék kompakt, könnyen kezelhető és felhasználóbarát.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Horváth Attila mérnök-üzletkötő
Horváth Attila
mérnök-üzletkötőTel: (20) 569 5705
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére