‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Sztereo- és zoom mikroszkópok

Nikon

Megosztás:

A Nikon kitűnő optikai teljesítményű és kényelmesen kezelhető sztereomikroszkópjai a lehető legnagyobb zoom átfogást valósítják meg. Széles körűen használhatók mind biológiai, mind anyagtudományi/ipari megfigyelésekhez.

Széles zoom tartomány: Az SMZ800N 1 - 8-szoros nagyítással rendelkezik, nagyobb nagyítással, mint a hagyományos modellek és nagy felbontású megfigyelést tesz lehetővé.

Kiváló minőségű képek: Csodálatosan tiszta és fényes képek csökkentett kromatikus aberrációval a kiterjesztett zoom tartományban, köszönhetően az újonnan kifejlesztett "Plan Apo WF" és "ED terv WF" objektíveknek.

Továbbfejlesztett ergonómia

Többféle okulár is elérhető az eltérő konfigurációkhoz, az egyszerű beállításoktól az olyan rendszerekig, amelyek köztes modulokat vagy digitális kamerákat tartalmaznak. Az ergonomikus kialakítású okulár cső segítségével 0-30 fok között állítható a megfigyelési szög, ami kényelmes vizsgálati testtartásokat tesz lehetővé azokban az esetekben is, ha köztes modulokat – például megvilágító eszközöket vagy oktatófejeket – is alkalmazunk. Az egyszerű állványok és a diaszkópikus LED állványok ezen kívül vékony kialakításúak, amelyek könnyebbé teszik a mikroszkópok kezelését és a vizsgálni kívánt minták cseréjét.

Sokoldalú dupla revolver

A dupla objektív revolver a nagyítások széles skálája mellett is lehetővé teszi a zavartalan vizsgálatot, az objektívek cseréje sosem volt ennél egyszerűbb.

A objektív revolver sztereóhelyzetből (sztereó megjelenítés) monó helyezetbe (tengelyi nézet) történő cseréjével Ön egyszerűen nyerhet olyan képet, amely mérésre vagy további feldolgozásra alkalmas.

 

Kiegészítők széles választékával bővíthető

A kutatásban és a különféle vizsgálatok során alkalmazott megfigyelési módszerek és alkalmazások támogatása érdekében többféle kiegészítő eszköz – megvilágító egységek, állványok, okulárok – is elérhető. A „légyszem optikák” epifluoreszens megvilágítéással együtt történő beépítése egyforma fényerő érhető el a teljes látómezőben, ami segíti az olyan minták vizsgálatát, amelyeknél széles nagyítási terjedelemre van szükség. A Nikon ezen kívül többféle digitális kamerát is ajánl, amelyek ideálisak a sztereómikroszkópok különféle alkalmazásaihoz.

A diaszkópikus megvilágító állványok is meg lettek újítva. A vékony kialakítású LED talp könnyen hozzáférhetővé teszi a mintákat és egyszerű kezelést biztosít. Az SMZ25 és az SMZ18 modellekben a diaszkópikus megvilágító állvány a Nikon saját fejlesztésű, egyedi rézsútos megvilágítási módszere (Oblique Coherent Contrast; OCC) került alkalmazásra. A beépített funkció erősen kontrasztos vizsgálatokat tesz lehetővé azon minták esetében, amelyek átlátszóak, mint amilyenek például a mesterséges megtermékenyítés (IVF) során alkalmazott petesejtek.

Vissza a Nikon mikroszkópok gyűjtőoldalra

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Szállási Bence mérnök-üzletkötő
Szállási Bence
Mérnök-üzletkötő

Ipari megoldások

Tel: (20) 430 8446
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére