‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Nikon N-STORM és N-SIM

Szuperrezolúciós (szupernagyfelbontású) rendszerek a Nikontól

Megosztás:

A Nikon N-STORM super-resolution mikroszkóp rendszer az új „Stochastic Optical Reconstruction Microscopy” technológiából adódóan a hagyományos mikroszkópos képalkotáshoz képest 10-szer nagyobb felbontású képek készítésére alkalmas. Az új eljárás alkalmazásával az N-STORM megközelíti az eddig csaknem elképzelhetetlen molekuláris felbontást (20–30 nm oldalirányú és 50–60 nm tengelyirányú).

A Nikon N-SIM rendszer a „Structured Illumination Microscopy” technológia és a megújult NIKON CFI Apo TIRF 100× olaj immerziós objektív (N.A. 1,49) alkalmazásával a hagyományos mikroszkópiához képest megközelítően kétszeres felbontásra képes. Az N-SIM alkalmazkodva az élősejtes vizsgálatok igényeihez, a piac leggyorsabb képkészítési eljárását valósítja meg: 0,6 sec/frame. Az új 3D-SIM megvilágítási technikának köszönhetően lehetőség nyílik optikai metszetek készítésére, ezzel még inkább láthatóvá téve a sejt struktúrákat 20 µm vastagságig.

Vissza a Nikon mikroszkópok terméklistára

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kun András üzletágvezető
Dr. Kun András
Üzletágvezető

Nikon mikroszkópia, képalkotás

Tel: (20) 342 7807
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére