‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

PCR készülékek

PEQLab

Megosztás:

A peqSTAR PCR készülék család legutolsó generációja az úttörő PCR technikával van felszerelve és a blokk formátumok széles választékával érhető el (2 x 48, 96, 384 és in situ).

A magas színvonalú mérnöki tervezés és a kimagasló rendszervezérlés erőteljes, gyors hőmérséklet-változtatást, stabil hőmérsékletszabályozást és magas fokú megbízhatóságot tesz lehetővé. Az érintőképernyős vezérlés, az USB portok, a LAN csatlakozás és az univerzális blokk 0,2 ml-es és 0,5 ml-es csövekhez könnyű használatot eredményez.A peqSTAR PCR készülékek a legmagasabb műszaki specifikációval és nagyon egyszerű használhatósággal rendelkeznek (pl. FlexGradient™ Technology, emulációs mód, 'peqSTAR Manager' PC szoftver, stb.).

A Primus 25 advanced készülék a kipróbált technológiát a legnagyobb precizitással kínálja az Őn napi labormunkájához.  A kis alapterületével a Primus 25 advanced egy megbízható PCR készülék kis mintaszámok esetén.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Horváth Attila mérnök-üzletkötő
Horváth Attila
mérnök-üzletkötőTel: (20) 569 5705
Ajánlatkérés, üzenet
görgetés az oldal tetejére