‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Reagensek - Peqlab

Megosztás:

peqlablogo

Az 1996-ban alapított német Peqlab cég kiváló minőségű PCR készülékeket, molekuláris biológiai reagenseket és műanyag eszközöket kínál széles választékban az élettudományok területén dolgozó kutatók számára.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Horváth Attila mérnök-üzletkötő
Horváth Attila
mérnök-üzletkötőTel: (20) 569 5705
Ajánlatkérés, üzenet

PCR

A felülmúlhatatlan német technológia eredményeként egy minden igényt kielégítő készülék született, mely kiváló eredményt, egyszerű, felhasználóbarát üzemeltetést és rendkívül gyors futási időt (max. heating and cooling rate: 5 °C/s) biztosít a felhasználóknak. A készülék különböző blokk típusokkal rendelhető, 96 és 384 férőhelyes változat, 96 férőhelyes gradiens blokk vagy in situ blokk rendelhető hozzá. A cég számos, kiváló ár/érték arányú enzimet is kínál nukleinsav amplifikációhoz.

DNS/RNS izolálás

A Peqlab több, mint 40 fajta nukleinsav tisztító kitet kínál a kiindulási minta típusának és mennyiségének megfelelően. A termékpalettán szerepelnek DNS tisztító kitek, RNS tisztító kitek, gél extrakciós kitek, valamint PCR termék tisztító kitek. A termékeket kiváló ár/érték arány jellemzi. Ízelítőként a PegGOLD TriFast™ reagens, mely fenolt és guanidin-izotiocianátot tartalmaz és az RNS, DNS valamint fehérjék egy mintából történő szétválasztását teszi lehetővé a konkurens termékeknél jóval kedvezőbb áron: nettó 35.100 Ft-os áron (200 ml-es kiszerelés) rendelhető.

Elektroforézis

A PerfectBlue® termékcsalád horizontális és vertikális elektroforézis rendszerei kiválóan megtestesítik azt a készüléket, ahol az elvárások találkoznak a felhasználók vágyaival. A kamrák és tartozékok széles körben kombinálhatóak, mindegyikük kitűnő minőségű anyagokból készül és könnyű gélöntési lehetőséget tesznek lehetővé. A cég minden készülékére három év garanciát vállal.

 
görgetés az oldal tetejére