‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor Clara Interline CCD-s kamerák

Az interline továbbfejlesztése

Megosztás:

A Clara úgy lett kialakítva, hogy az interline CCD kamerák által elérhető legnagyobb érzékenységet biztosítsa. A Clara interline CCD a Sony® népszerű ICX285–ös érzékelőjén alapszik. Ideális nagy felbontású sejtmikroszkópokhoz és OEM alkalmazásokhoz.

Az Andor már bizonyított Ultra Vac™ eljárásának és a hőháztartás gondos kezelésének köszönhetően, a -55 C fokos mélyhűtés kiküszöböli a sötétáramot, miközben egyedi 2.4 e- képzajt eredményez 1 MHz-en.

Még több dinamikus esemény követhető nyomon a kiemelkedő kvantatív stabilitásnak köszönhetően az alacsony zajú, 10 vagy 20 MHz-es olvasási móddal, és a problémamentes USB 2.0 felületen keresztüli adatközvetítéssel. Az Andor iCAM technológiája piacvezető olvasási hatékonyságot tesz lehetővé az élő sejtmikroszkópos szoftverek segítségével. A kompakt, robusztus kialakítás és az elérhető SDK ideális választássá teszi a Clara interline CCD kamerát az OEM integrációhoz.

Vissza az Andor mikroszkóp kamerák gyűjtőoldalra

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére