‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iXon3 EMCCD mikroszkóp kamerák

Kihozni az abszolút legjobbat az EMCCD kamera technológiából

Megosztás:

Az iXon EMCCD kamerákkal az Andor egyedi, valóban csúcsminőségű, mégis elérhető árú ultra érzékeny tudományos kameraszerkezetet hozott létre, amely kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a legjobbat hozza ki az EMCCD technológia minden kritikus jellemzőjének és paraméterének tekintetében.

Az Andor iXon kialakítása biztosítja az egy qvantitatív tudományos digitális kamerától várható abszolút legmagasabb érzékenységet, különösen gyors képfrekvencia mellett. Az ÚJ iXon Ultra innováció tekintélyesen megemelte a lécet azzal, hogy több mint 60%-kal meggyorsította a képfrekvenciát az adatok előnyös USB 2.0 plug and play csatolón keresztül történő átvitelével. Az Andor már bizonyított, 7 éves garanciát élvező UltraVac™ technológiája létfontosságú ahhoz, hogy mind a mélyhűtést, mind az érzékelő teljes védelmét biztosítsa. Vissza az andor mikroszkóp kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére