‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor Zyla sCMOS mikroszkóp kamera

Megosztás:

Az Andor új Zyla sCMOS kamerája magas sebességet, magas érzékenységű képalkotási teljesítményt kínál figyelemre méltóan könnyű és kompakt, termoelektromos hűtésű kialakítással. A Zyla ideális választás számos élen járó alkalmazáshoz, amelyek a sebesség határait tolják kifelé, hosszantartó, 100 fps-t (ROI-kkal méggyorsabb) is elérő képfrekvencia–teljesítményt kínálva.

Egy nagyon költséghatékony 30 fps-es verzió is elérhető, amely 1-2 e. rms képzajt kínál. Ez egy rossz fényviszonyok melletti "igásló" kamera megoldást testesít meg, amely ideális mikroszkópiához és tudományos fizikai kísérletekhez is, mind kutatási, mind OEM környezetben.

A gördülő és globál (pillanatkép) záras olvasás maximális alkalmazási rugalmasságot biztosít. Különösen a globál zár biztosítja azt a fontos "fagyott kép" expozíciós mechanizmust, amely emulálja a CCD megoldását és kiküszöböli a gördülő zár üzemmód elmosódó olvasási jellegét.

Vissza az Andor sCMOS kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére