‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor képerősítős kamerák

iStar ICCD Kamera - Vezető képerősítős CCD kamera

Megosztás:

Az Andor képerősítős kamera sorozata ötvözi a CCD és sCMOS érzékelő legjobb tulajdonságait a kapuzható képerősítő technológiákkal. Ezáltal a gyors érzékelési sebesség és az akár egyetlen foton érzékelésére is képes ultra érzékenység egyedülálló kombinációját hozza létre. A kivételes érzékelési teljesítményt magas kvantum-hatékonyságú képerősítők, -40°C–os termoelektromos hűtés, 500 kHz–es fotokatód kapuzási sebesség és továbbfejlesztett EBI zajcsökkentés segítségével érik el.

Több mint 16 évnyi kiválóságára építve a világszínvonalú, gyors kapuzású képerősítős CCD (ICCD) kamerák fejlesztésében, az Andor újraértelmezi a gyors, ns-os időbontásos képalkotás és spektroszkópia színvonalát az új iStar ICCD kameracsalád bevezetésével.

Az Andor iStar ICCD kamera sorozata ötvözi a CCD érzékelő legjobb tulajdonságait a kapuzható képerősítő technológiákkal. Ezáltal a gyors érzékelési sebesség és az akár egyetlen foton érzékelésére is képes ultraérzézékenység egyedülálló kombinációját hozza létre. A kivételes érzékelési teljesítményt magas kvantum-hatékonyságú képerősítők, -40°C–os termoelektromos hűtés, 500 kHz–es fotokatód kapuzási sebesség és továbbfejlesztett EBI zajcsökkentés segítségével érik el.

Az alacsony vibrációs és belépési késleltetéses kapuzású elektronika és a nanoszekundum–léptékű optikai kapuzás kiváló időzítési (akár pár tized pikoszekundumos) pontosságot biztosítanak, lehetővé téve összetett kísérletek ultra precíz összehangolását az iStar ICCD kamera sorozat elsütési opcióinak és bemeneti/kimeneti csatolóinak átfogó palettájának köszönhetően.

Vissza az Andor mikroszkóp kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére