Rólunk

Az Auro-Science Consulting Kft-t magánszemélyek alapították 1990-ben azzal a céllal, hogy a hazai felsőoktatást, tudományos kutatást a legmagasabb igényeket is kielégítő berendezésekkel lássa el.

A forgalmazott termékek kiválasztásában alapvető kritériumunk a magas színvonal és a magas szintű terméktámogatás. Kiemelt partnereink a Nikon (mikroszkópia), a PHCBI (laboratóriumi hűtés-fűtés-inkubálás, korábbi nevén Panasonic Biomedical), az Andor Technologies (tudományos kamerák), a ThermoFisher Scientific (elektron- mikroszkópia, korábbi nevén FEI) és a Hettich (laboratóriumi cenrifugák).

Kereskedelmi tevékenységünk mellett jelentős kutatás–fejlesztés folyik. Innovációs pályázataink keretében különböző magyarországi kutatóhelyeken folyó fejlesztések ipari megvalósításán dolgozunk.

Megrendelőink között szerepel valamennyi felsőoktatási intézmény, a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetei, gyógyszergyárak és ipari vállalatok minőségellenőrző és kutató laboratóriumai.

A Kft. dinamikus fejlődését a hosszú távra tervező üzletpolitika és a magasan képzett, nyelveket beszélő munkatársak garantálják.


Laboratóriumi műszerek forgalmazása és szervize területén minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. A tanúsító szervezet – a NAT akkreditációja alapján – az ÉMI-TÜV SÜD Kft.

Elérhetőségünk, megközelítés a Kapcsolat lapon!

Vegyi alapanyagok gyártása nanotechnológiával

Kisteleken működő gyártelepünk innovatív nanotechnológiákkal ipari ügyfeleink számára gyárt speciális alapanyagokat, melyekből többek között az egészségügyi és élelmiszeripari szektorok számára készülnek termékek. Legfontosabb általunk gyártott vegyipari alapanyagok a nanoezüst és a nanovas kolloidok. Az előbbit fertőtlenítőszerek gyártása során, utóbbit speciális környezetvédelmi kármentesítő beavatkozásoknál hasznosítják.

Egyik legfontosabb partnerünk a Nanobakt Kft., melynek terméke a vezető hazai kutatóintézetek és egyetemek közreműködésével kifejlesztett NANOSEPT® , amely a fertőtlenítőszerek új generációját képviseli a hosszan tartó felületfertőtlenítő hatásának és klórmentességének köszönhetően. A NANOSEPT-et számos egészségügyi- és közintézmény sikerrel alkalmazta az elmúlt évben a COVID elleni védekezésben.

Nano Kistelek