‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

 

Andor mikroszkóp kamerák

Fedezze fel a látás új módjait!

Megosztás:

Az Andor termékválasztéka magában foglalja a világ legfejlettebb és legsokoldalúbb CCD és ICCD érzékelőit, amelyek az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően kitolták a rossz fényviszonyok mellett való munkavégzés határait az új elektron sokszorozó CCD (EMCCD) technológia segítségével. Legfrissebb technológiai előrelépésüket, a tudományos CMOS (sCMOS) technológiát 2009–ben indították el.

Az iXon EMCCD kamerákkal az Andor egyedi, valóban csúcsminőségű, mégis elérhető árú ultraérzékeny tudományos kameraszerkezetet hozott létre, amely kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a  legjobbat hozza ki az EMCCD technológia minden kritikus jellemzőjének és paraméterének tekintetében.

A Tudományos CMOS (sCMOS) áttörést jelentő technológia, amely fejlett funkciók széles választékát kínálja, és ezáltal ideális a magas minőségű igényű kvantitatív tudományos mérésekhez. Az 5,5 megapixeles érzékelő nagy látómezőt és felbontást kínál, kompromisszummentes képzajjal, dinamika tartománnyal és képfrissítési frekvenciával.

Az Andor képerősítős kamera sorozata ötvözi a CCD és sCMOS érzékelő legjobb tulajdonságait a kapuzható képerősítő technológiákkal. Ezáltal a gyors érzékelési sebesség és az akár egyetlen foton érzékelésére is képes ultraérzézékenység  egyedülálló kombinációját hozza létre. A kivételes érzékelési teljesítményt magas kvantum-hatékonyságú képerősítők, -40°C–os termoelektromos hűtés, 500 kHz–es fotokatód kapuzási sebesség és továbbfejlesztett EBI zajcsökkentés segítségével érik el.

Az Luca sorozat testesíti meg az Andor legújabb Elektron sokszorozó CCD innovációját. Ezek olyan különösen költséghatékony, mégis erős kamerák, amelyek minden laboratórium számára elérhetővé teszik az EMCCD technológiát. A Luca képviseli az "igásló" kamerák új színvonalát. Világosabb körülmények között használhatók hagyományos CCD üzemmódban, kikapcsolt EM erősítéssel – gyengébb fényviszonyok közepette az EM erősítés bekapcsolható.

A Clara interline CCD a Sony® népszerű ICX285–ös érzékelőjén alapszik. Ideális nagy felbontású sejtmikroszkópokhoz és OEM alkalmazásokhoz. A Clara úgy lett kialakítva, hogy az interline CCD kamerák által elérhető legnagyobb érzékenységet biztosítsa.

Az iKon lassú kiolvasású CCD–k iparvezető zajszűrése és páratlan -100°C–os termoelektromos hűtése jobb jel-zaj arányt tesz lehetővé hosszabb exponálási idő mellett, mint a piac más CCD kamerái. Az iKon sorozat max. 5 MHz–es olvasási sebességet kínál a gyors képfrekvenciák alkalmazásához vagy a gyors fókuszáláshoz, közvetlen USB 2.0 PC–csatlakozással.

Vissza a mikroszkóp kamerák gyűjtőoldalra

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet
 
 
görgetés az oldal tetejére