‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Mintaelőkészítés

Megosztás:
AQ150Rkatódporlasztó

Pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópos vizsgálatok esetén egyaránt meghatározó jelentőségű a minták megfelelő előkészítése.

Az elektromosan szigetelő minták felületét gyakran fémréteggel, például arannyal kell bevonni. Mikroanalitikai vizsgálatokhoz vékony szénbevonat lehet szükséges.

A viszonylag egyszerű és olcsó katódporlasztók a létrehozott bevonat nagyobb szemcsemérete miatt elsősorban normál SEM munkához használhatók. Ezeknél a készülékeknél szenezéshez külön szenező feltét és tápegység szükséges.

Nagyfelbontású SEM / STEM / TEM vizsgálathoz vákuumgőzölőt ajánlunk. Ezzel szinte tetszőleges fémbevonat, szénbevonat illetve szén tartófilm is készíthető.

Biológia minták előkészítésekor meg kell szabadulnunk a sejtek víztartalmától, anélkül, hogy a szárításkor fellépő felületi feszültség a sejtfalat vagy a belső struktúrát tönkretenné. Ezt a kritikus-pont szárítás módszerével érhetjük el.

Ezekre és hasonló feladatokra az angol Quorum Technologies alábbi berendezéseit ajánljuk, részletesebb tájékoztatást a következő oldalakon talál:

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kertész Gábor
Kertész Gábor
Elektronmikroszkópok, analitika
Budapest

Tel: (20) 942 0030
Ajánlatkérés, üzenet
 
görgetés az oldal tetejére