‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor iKon CCD-s kamera sorozat

Az érzékelés határainak kitolása a részecskéktől a galaxisokig

Megosztás:

Az iKon lassú kiolvasású CCD–k iparvezető zajszűrése és páratlan -100°C–os termoelektromos hűtése jobb jel/zaj arányt tesz lehetővé hosszabb exponálási idő mellett, mint a piac más CCD kamerái. Az iKon sorozat max. 5 MHz–es olvasási sebességet kínál a gyors képfrekvenciák alkalmazásához vagy a gyors fókuszáláshoz, közvetlen USB 2.0 PC–csatlakozással.

Az iKon-M szerkezet egy 1 megapixeles NIR továbbfejlesztett mélykimerítéses modellt tartalmaz, amely ideális a Bose–Einstein kondenzációhoz. Az iKon-M ‘PV Inspector’ kifejezetten fotovoltaikus ellenőrzéshez lett kialakítva.

Az iKon-L egy forradalmi 4 megapixeles, magas érzékenységű CCD szerkezet, amely kimagasló látómezőt, felbontást és dinamika–tartományt biztosít. Ezt a szerkezetet széles körben használják csillagászati és biológiai képalkotó OEM alkalmazásokban.

Vissza az Andor kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére