‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Andor PV Inspector

Megosztás:

Az Andor PV Inspector NIR kamerája úgy lett kialakítva, hogy a lehető legmagasabb sebességet és érzékenységi teljesítményt kínálja sorba épített elektro– és fotolumineszcenciás ellenőrzéshez. A 800 nm fölötti > 90% minőségjavítás és a rojtelnyomó technológia™ minimalizálja az NIR rojtosodó hatását.

Az 1024 x 1024 képérzékelő magas felbontású 13 μm-es pixelekkel büszkélkedik és az elhanyagolható sötétáramot hasznosítja -70°C-os termoelektromos hűtéssel. A PV Inspector az iparban legmagasabb átvitelt és akár 5 MHz-es olvasási sebességet kínál, ötvözve egy egyedi "kettős expozíciós gyűrű üzemmóddal", amely gyors expozíció–váltást tesz lehetővé. A zárható USB 2.0 port biztonságos, rezgésálló kapcsolatot biztosít.

A PV Inspector továbbfejlesztett NIR érzékenysége és egyedülálló magas sebességű üzemmódjai lehetővé teszik a kettős expozíciós EL ellenőrzést 1 sejt/mp-et meghaladó sebességgel, amely ideális a nagyon magas átvitelű PV ellenőrző rendszerek számára, mint például a húrozók és a sejtválogatók. Gyors, kettős expozíciós képalkotás, amely lehetővé teszi a sejtek qvantitatív mérését meghatározott torzítási szintek alatt.

  • > 90% minőségjavítás 800 nm fölött
  • 5 MHz-es és 3 MHz-es olvasási sebességek
  • Kettős expozíciós gyűrű üzemmód
  • Rojtelnyomó technológia™
  • UltraVac™
Vissza az Andor iKon CCD-s kamerákhoz

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás ügyvezető
Dobák Tamás
ügyvezető

Andor
QImaging

Tel: (1) 242 1390
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
 
görgetés az oldal tetejére