‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Junior LB 9509 hordozható csöves luminométer

Berthold Technologies

Megosztás:

A Junior kicsi, hordozható csöves luminométer mindennapos használatra tervezve glow-típusú biolumineszcens és chemilumineszcens technológiával.

 • orvosbiológiai kutatások
 • klinikai diagnosztika
 • higiénia monitoring
 • biotechnológiai folyamatellenőrzés
 • vízminőség ellenőrzése

Tulajdonságok

Érzékenység

A Junior detektora state-of-the-art ultra gyors egyfoton-számlálóból és csendes fotomultiplierből áll.  A különösen érzékeny alkalmazásokra speciális detektorral felszerelt modell rendelhető, mely eléri az 50 amol ATP mérési tartományt. 

Dinamikus tartomány

A Berthold Technologies egyfoton-számláló elektronikája és a válogatott fotomultiplier csövek garantálják a széles dinamikus tartományt. Alacsony és magas intenzitású jelek egyaránt mérhetők anélkül, hogy beállításokon a felhasználónak változtatnia kellene.

Megbízhatóság

A detektorok szigorú megválasztása feleslegessé teszik a készülékek napi cserélgetését, így a mérések megbízhatóak lesznek. 

Sokoldalúság

A mérő kamra egyedi kialakításának köszönhetően különböző méretű és fajtájú csövek alkalmazhatók: hagyományos Lumi ampullák, mikro centrifuga csövek, Eppendorf csövek és 4 ml-es zárható ampullák.

Függetlenség

A Junior újratölthető elemeinek köszönhetően kötetlenül használható bármely laborban vagy akár terepen. Áramforrás csatlakoztatásakor az elemek automatikusan töltődnek.

Hordozhatóság

Mindössze 2 kg-os tömegével és kis méretével a Junior könnyen hordozható az egyes helyszínek között. Praktikus fém hordozótáskával szállítjuk, melyben a készülék mellett tartozékai is könnyen és biztonságosan szállíthatók.

Könnyű használat

A készüléket grafikus kijelzővel és billentyűzettel láttuk el, így könnyen kezelhetőek a protokollok, a helyszínek és a mérések RLU értékei. Továbbá piros, sárga és zöld LED-ek igazítanak el a jelérzékelés értékelésében: limit felett vörös, az alatt zöld, a kettő között sárga fény világít. 

Gazdaságosság

A grafikus kijelző csak a készülék használatakor világít, energiatakarékosság végett üres járatban automatikusan kikapcsol.

Intelligens memória

Akár 2000 mérési eredmény tárolható a készülék memóriájában. A mérési ideje és helye szerint könnyen szűrhetőek az adatok, így rendezetten tölthetők le számítógépre.  

Alkalmazások

 • Riporter gén assay-k
 • Chemilumineszcencia
 • Receptor kötődési tanulmányok
 • Reactive Oxygen Species (ROS)
 • Víz és talaj toxicitás
 • ATP determinálás

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére