‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

NIS-Elements szoftver

Nikon

Megosztás:

A Nikon NIS-Elements platform egy olyan befektetés, amely a folyamatosan változó protokollokat, új technológiákat és rendszerkomponenseket célozza meg. A NIS-Elements frissíthetőségével, valamint az oktatás és a navigáció egyszerűségével olyan erőforrást hoz létre, amely könnyen továbbadható laboratóriumok és kutatások későbbi generációinak.

Egyetlen szoftver-platform az összes képalkotó rendszerhez

Fontos, hogy az összes képalkotási módozathoz egyetlen szoftver-platform legyen. A NIS-Elements ugyanazt a felületet, vezérlést, munkafolyamatot és terminológiát biztosítja, függetlenül attól, hogy szélessávú, konfokális vagy szuper felbontású képalkotásra használják. Csupán egy könnyen megtanulható platform segítségével a felhasználók egyszerűen átválthatnak a mikroszkóp rendszerek között, amikor alkalmazásukhoz eltérő képalkotó módszerekre van szükség. A különböző Nikon rendszerek képalkotó eredményei szintén könnyen kombinálhatók és elemezhetők a kutatási irány kiterjesztése érdekében.

Egyedi kutatásokhoz alakítható

Az egyedi hardverkiválasztástól és az optimalizálástól kezdve a beszerzési rutinok finomhangolásáig és az egyedi többcsatornás bináris elemzésig teljes mértékben ellenőrizheti a rendszer létrehozását és testreszabását.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kun András üzletágvezető
Dr. Kun András
Üzletágvezető

Nikon mikroszkópia, képalkotás

Tel: (20) 342 7807
Ajánlatkérés, üzenet
görgetés az oldal tetejére