FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » AX R MP multifoton mikroszkóp rendszer

AX R MP multifoton mikroszkóp rendszer

Fedezze fel élő organizmusok rejtett mélységeit panorámaképekkel

A Nikon multifoton-konfokális mikroszkópjai, amelyek az élő szervezetek mélyén lévő apró struktúrákat tisztán láthatóvá teszik, az utóbbi években még tovább fejlődtek. Az AX R MP egyetlen pásztázással képes megörökíteni a nagy területre kiterjedő dinamikát kiváló térbeli és időbeli felbontással.

Emellett a minták számára rendelkezésre álló hely is jelentősen kibővült, így a biológiai minták természetes pozíciójukban történő megfigyelésének rugalmassága is biztosított. Az AX R MP nagy látómezőt kínál nagy sebességű, nagy felbontású pásztázással egyetlen készülékben.

Széleskörű kutatási területekhez használható.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, ,

Leírás

Minden eddiginél több adat rögzítése

Az AX R MP 22 mm-es képátlójú látómezővel rendelkezik mind a rezonáns, mind a galvano szkennerek esetében, így képkockánként több adatot rögzít.

Nagy sebességű szkennelés, amely megbízhatóan rögzíti a dinamikus eseményeket

A rezonáns szkenner 720 fps (512 x 16 képpont) sebességgel támogatja az ultra-nagysebességű képalkotást. Az élő szervezetek gyors dinamikáját csökkentett fototoxicitás mellett képes megörökíteni.

Nagy felbontás a parányi struktúrák megjelenítéséhez

A galvano szkenner lehetővé teszi 8k x 8k nagyfelbontású képek készítését, olyan pixelsűrűséggel, amely lehetővé teszi a Nyquist-mintavételt bármilyen nagyítás mellett. A nagysebességű rezonáns szkenner támogatja a nagy felbontású képalkotást akár 2k x 2k pixelsűrűséggel. Mindkettő képes a mélyebb régiók morfológiai változásainak finom részletességű megjelenítésére.

Rendkívüli rugalmasság a minta előkészítésében

Az objektív alatti tér 40 cm magas, ami sokoldalú mintakísérleteket tesz lehetővé. Az objektív változtatható szögének köszönhetően a minták jól hozzáférhetők.

Tágas szabad tér a minta körül

Az AX R MP-hez tartozó új állványok még nagyobb helyet biztosítanak az objektívek alatt, így az egész állatok in vivo élő képalkotásához szükséges nagyon nagy kísérleti berendezéseket is támogatják. Két különböző állvány áll rendelkezésre a különböző minta-megfigyelésekhez.

A minták megfigyelése természetes helyzetükben

A Nikon kifejlesztette az új CFI75 dönthető revolverfejet, amely az objektívet különböző szögekbe állítja. Ez lehetővé teszi a minta oldalirányú és ferde irányú megfigyelését anélkül, hogy a minta tájolása megváltozna, csökkentve ezzel a minta terhelését. A Piezo Z eszköz (opcionális) rendkívül pontos, nagy sebességű Z képalkotást tesz lehetővé.

Mély képalkotásra optimalizált objektív, amely a teljes látómezőben éles képeket biztosít

A Nikon nagy NA-objektívek teljes sorát kínálja multifoton képalkotáshoz, amelyek egészen a közeli infravörös tartományig biztosítják a kromatikus aberráció korrekcióját. Az újonnan kifejlesztett CFI75 Apochromat LWD 20XC W nagy, 22 mm-es FOV-jű képalkotást támogat. A nagy látómező szélén is éles képeket biztosít kis nagyítás mellett. Magas NA-t (1,00) és nagy munkatávolságot (2,8 mm) is elér, ami éles képalkotást tesz lehetővé a minta mélyén.

Mély területekről érkező jelek nagy érzékenységű detektálása

A nem letapogatott detektorokat (NDD) és az optikai csatolásokat úgy tervezik, hogy a hatékonyság legyen a fő követelmény, az objektív hátsó apertúrájához közel helyezik el, és alacsony zajszintű elektronikával valósítják meg.

Brossúra

AX R MP multifoton mikroszkóp rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top