FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » Nikon Eclipse Ei oktató mikroszkóp

Nikon Eclipse Ei oktató mikroszkóp

Az ECLIPSE Ei oktatási mikroszkóp egyedi digitális és tervezési megoldásokat kínál a tanfolyamok zökkenőmentes lebonyolításához. Az ECLIPSE Ei segítségével elősegítheti diákjai kíváncsiságát és fenntarthatja a tanulás iránti lelkesedésüket, felszabadíthatja a bennük rejlő lehetőségeket, és felnyithatja a szemüket az őket körülvevő világra.

 

További információk

Gyártó

Felhasználás

, ,

Leírás

Tökéletes online oktatáshoz
A Digital Sight 1000 kamerát egy NIS-Elements L képalkotó szoftverrel felszerelt tábla PC-hez csatlakoztatva az Eclipse Ei-n lévő minták képei könnyen, valós időben megoszthatók más PC-kkel és intelligens eszközökkel. Ez a rendszer hatékony eszköz a webkonferencia-szolgáltatásokat használó virtuális oktatáshoz.

Intuitív tervezés, amely bővíti a tanulási lehetőségeket
Mind a könnyű megértés, mind a kezelhetőség, amelyek intuitív és stresszmentes működést tesznek lehetővé, keresettek. Egyedülálló tervezési szakértelmünket a mikroszkóp minden egyes aspektusában alkalmaztuk. A mellékelt online útmutató képessé teszi a diákokat arra, hogy önállóan megtanulják a mikroszkóp kezelését, ami forradalmasítja a hagyományos tanórai munkafolyamatot, és időt takarít meg a gyakorlati képzéshez.

Egyszerű, intuitív kezelőfelület
Az Eclipse Ei testét úgy tervezték, hogy zökkenőmentes és zökkenőmentes működést biztosítson, ami megkönnyíti a gyors megfigyelést. Az Eclipse Ei egyszerű és intuitív jelölései az illusztrációktól a színkódolásig lehetővé teszik a tanulók számára, hogy gyorsan megértsék, hogyan kell a mikroszkóp különböző aspektusait működtetni.

Brossúra

Nikon Eclipse Ei oktató mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top