FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » Nikon Eclipse Si felsőállású mikroszkóp

Nikon Eclipse Si felsőállású mikroszkóp

A Nikon az ECLIPSE Si-t úgy tervezte, hogy megfeleljen a mikroszkóp használatával hosszú időt töltő szakembereknek. A készülék ergonómikus kialakításánál fő szempont volt, hogy növelje a működési hatékonyságot.

Az ECLIPSE Si a mikroszkópok új szabványa, amely kibővíti a mikrovilág felfedezésének lehetőségeit. Kiválóan használható kutatási és oktatási célokra is.

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

A fényerő fenntartása a nagyítás váltásakor

Különböző nagyítású objektívek különböző mértékben továbbítják a fényt. Ezért a fényerősséget minden alkalommal módosítani kell, amikor a felhasználó megváltoztatja az objektívet. Ezen túlmenően, amikor a magasról az alacsony nagyítású objektívre vált, a fényerő hirtelen növekedése gyakran megerőlteti a szemet. Az ECLIPSE Si rendelkezik az intelligens fényintenzitás-kezelővel (LIM), amely automatikusan megjegyzi és beállítja az egyes célok fényerősségét. A LIM funkció csökkenti a fényintenzitás beállítására fordított idő 40% -át *. Az ECLIPSE Si segítségével a felhasználók növelhetik a kényelmet és időt takaríthatnak meg akkor is, ha a rutin gyakori nagyítási változtatásokat igényel.

A LIM funkció

Kikapcsolva: Mivel a fényerő az objektívtől függően változik, a nagyítás váltása a szem megerőltetését idézheti elő.

Bekapcsolva: Az optimális fényintenzitási szint automatikusan visszahívásra kerül, és minden objektívre alkalmazható, így kiküszöböli a váratlan fényintenzitási változásokat a nagyítások megváltoztatása és a munkafolyamat egyszerűsítése során.

Alacsony tárgyasztal a könnyebb tárgylemez cseréhez

Az ECLIPSE Si fokozat magassága 135 mm, ami körülbelül 50 mm-rel alacsonyabb, mint a hagyományos mikroszkópoké. Az alacsonyabb tárgyasztal kialakítása csökkenti a tárgylemezek cseréjéhez szükséges mozgástartományt, ez pedig csökkentheti a kar és a váll fáradtságát. Mivel az asztal mozgató gombjának a helyzete is alacsonyabb, a tárgylemez különböző területei könnyen felfedezhetők, miközben a felhasználó kezei az asztalon nyugszanak. A mintatartó kinyitására és zárására szolgáló kart ergonómikusan tervezték, könnyen kezelhető méretű és alakú. Ezenkívül az ECLIPSE Si 30% -kal kisebb tárgyasztallal rendelkezik a hagyományos Nikon mikroszkópokhoz képest a tárgylemezek optimális cseréjének érdekében.

További részletek a gyártó honlapján: Nikon Eclipse Si

Brossúra

Nikon Eclipse Si felsőállású mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top