FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » Eclipse Ts2R inverz biológiai mikroszkóp

Eclipse Ts2R inverz biológiai mikroszkóp

Az ECLIPSE Ts2R egy kompakt inverz kutató mikroszkóp, amit a megfigyelési módszerek széles palettájával konfigurálhatunk. A megfigyelési módszerek széles köre, a kis test és könnyű használhatóság közvetlenül szolgálja a kutató laborok igényeit és gyorsítja a munkafolyamatot.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, ,

Leírás

A hagyományos kontraszt módszereken kívül az ECLIPSE Ts2R-t sokoldalú megfigyelési módok jellemzik, beleértve a fázis kontraszt, DIC, Hoffmann Modulációs kontrasztot és az EMBOSS Contrast-ot. Kompatibilis válogatott és tökéletes minőségű optikai kiegészítőkkel, hasonlóan működik, mint a Ti inverz kutató mikroszkóp és tiszta, tű éles képeket ad.

Az Emboss Contrast egy költséghatékony optikai technika, amely nem igényel költséges optikát. Csupán bright-field objektívek és 2 kontraszt csúszka felhasználásával az Emboss Contarst pszeudo-3D és csillogásmentes képeket ad vastag mintákról is, mint például IPS sejtekről, amelyek hagyományos fázis kontraszt technikánál fénykoszorútól szenvednének. Ezen felül az Emboss Contrast kompatibilis üveg és műanyag sejtkultúra kamrákkal, ami nagyon változatos technikává teszi.

NAMC /20x
Emboss Contrast / 20x

Brossúra

Eclipse Ts2R inverz biológiai mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top