FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » PreciPoint M8 / O8 mikroszkóp és szkenner

PreciPoint M8 / O8 mikroszkóp és szkenner

Mikroszkóp és szkenner (All-in-one készülék)
Az M8-O8 egy olyan all-in-one készülék, amely teljesen új lehetőségeket kínál a munkafolyamatok számára. Az M8-O8 három különböző üzemmóddal rendelkezik: Live, Instant Scan és Slide Scan.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , , ,

Leírás

Az M8-O8 három különböző üzemmóddal rendelkezik: Live, Instant Scan és Slide Scan. E három üzemmód kombinációjával az M8-O8 mikroszkópként és szkennerként is szolgál. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül dolgozzon a mintáján, különböző elemzéseket végezzen, és beolvassa a tárgylemezeket dokumentálás és későbbi megtekintés céljából. Az M8-O8 élő távvezérlési képességének köszönhetően a világ minden tájáról is vezérelhető. A teljesen automatizált hardverének köszönhetően bárhonnan dolgozhat a mintán, mintha közvetlenül az eszközök mellett lenne.
Ezek a műszerek lehetővé teszik számunkra, hogy új ajtókat nyissunk a magánszektorban, például a gyógyszeripari vállalatoknál, valamint az akadémiai szférában is, ahol az ügyfelek nem mernek motoros mikroszkópot használni, vagy nincs hatalmas költségvetésük egy szkennerre. Ez egy tökéletes hibrid megoldás a mikroszkóp és a szkenner között; mindkét világ előnyeit biztosítja.

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

  Brossúra

  Brossúra letöltése
  Brossúra letöltése

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top