FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » InVi SPIM és InVi SPIM Latice Pro light-sheet mikroszkópok

InVi SPIM és InVi SPIM Latice Pro light-sheet mikroszkópok

Az InVi SPIM család készülékeit a finom minták természetes környezetben való hosszútávú vizsgálatára tervezték.

Sokféle mintához és alkalmazáshoz használhatóak, a sejttenyésztéstől az egész embriókig (pl. Drosophila és Zebrahal).

További információk

Gyártó

Felhasználás

, ,

Leírás

Az InVi SPIM xy-ben 255 nm-ig képes felbontást elérni, lehetővé téve a szubcelluláris felbontást élő mintákban, fototoxikus hatásoktól mentesen.

A Nikon CFI Plan Fluor 10x W 0,3 NA vízimmerziós objektív vetíti a fénylapot a mintára. A detektálás magában foglalja a Nikon CFI Apo 25x W 1.1 NA nagyszámú rekeszértékű vízmerülő objektív lencsét. Egy további nagyításváltó 31,3x és 62,5x teljes nagyítást eredményez a field view és a mintavétel beállításához az Ön kísérleti igényeinek megfelelően.

Az InVi SPIM Lattice Pro a legmagasabb szintű rugalmasságot nyújtja a minták megvilágításához egy saját fejlesztésű korszerű megvilágítási modul (AIM) segítségével. Bővíti az InVi SPIM képességeit: a rendszer egyszerű használatának és stabilitásának megőrzése mellett testreszabható, interaktív alkalmazási lehetőséget biztosít a fénysugár alakjának, hogy megfeleljen a minta rendkívül specifikus követelményeinek. Kiválaszthatja, hogy mi adja a legjobb eredményt a 3D nagy felbontású képalkotó kísérletéhez – nagy látómező, nagy sebesség vagy optimális térbeli felbontás.

Az InVi SPIM Lattice Pro különféle megvilágítási mintákat kínál, a klasszikus statikus Gauss light-sheettől vagy a szkennelt Gauss fénysugaraktól kezdve a kifinomult megvilágítási sémákig, mint például Bessel-sugár, Airy-sugár vagy optikai háló.

A felhasználó a fénysugár alakzatainak széles választéka közül választhat a mikroszkóp felbontásának javítása és a finom minták fotókárosodásának csökkentése érdekében. Egy speciális optika 28,6x 0,7 NA vízimmerziós objektív lencsét vetít a mintára. Magas numerikus apertúrájú Nikon CFI Apo 25x W 1.1 NA vízimmerziós objektív lencsét képez a jel egy vagy két Hamamatsu sCMOS kamerára. Egy további nagyításváltó 31,3x és 62,5x teljes nagyítást biztosít, hogy a látómezőt és a pixelméretet a kísérleti igényeinek megfelelően optimalizálja.

Brossúra

InVi SPIM és InVi SPIM Latice Pro light-sheet mikroszkópok

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top