Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » FreyGen ALF asztali multi-gáz inkubátor

FreyGen ALF asztali multi-gáz inkubátor

Az IVFtech FreyGen ALF asztali inkubátorokat úgy tervezték, hogy stabil, tiszta és turbulenciamentes környezetet biztosítsanak az embrionális minták számára. Mindezt állandó hőmérsékleti- és kontrollált CO2 és O2 paraméterek teszik lehetővé. Az inkubátorokban négy vagy hat kamra található, melyekbe kamránként 4 db IVF petri-csésze helyezhető. A kamrák zárhatóak, tetejük karcálló üvegből készül, melyen kijelző mutatja a kamra és a kamratető hőmérsékleti adatait.

További információk

Gyártó

Felhasználás

Leírás

A FreyGen ALF inkubátor feladata az IVF-minták védelme, stabil, tiszta és turbulenciamentes légkör biztosításával, állandó hőmérséklet mellett, szabályozott CO2- és O2-szint mellett. Az inkubátor célja, hogy megvédje az IVF mintákat a részecskék szennyeződéseitől és a nem-optimális növekedési körülményektől. A FreyGen ALF inkubátort az IVF elvégzésére kiképzett egészségügyi szakembereknek tervezték. Az eszköz szobahőmérsékleten, önálló berendezésként használható az IVF klinikákon és laboratóriumokban.

A FreyGen ALF inkubátor egy fém vázból áll, és 4 vagy 6 kamrával rendelkezik, melyek mindegyikében elfér négy IVF petri-csésze (nyolc 35 mm-es petri-csésze lapos edénybetéttel). Minden kamra külön fedéllel nyitható és zárható. A kamrák és a fedelek galvanizált alumíniumból készülnek, és a kamrákat orvosi minőségű tömítéssel zárják le a minták optimális védelme érdekében. Mindegyik fedél karcálló üvegburkolattal és kijelzővel rendelkezik, mely az egyes kamrák hőmérsékletét mutatja.

A gáz zárt-hurkú rendszerben áramlik át az összes inkubátorkamrán. Az inkubátor belső keverőkamrával, belső szivattyúval és belső ventilátorral rendelkezik. Ez a rendszer rendkívül stabil és egyenletes gázeloszlást biztosít az összes kamrában.

Főbb jellemzők:

 • HEPA szűrő található a készülékben
 • Könnyű kezelhetőség, karbantartás és szerviz
 • Riasztási funkciók (hang- és fényjelzés)
 • Színes, érintőkijelzős vezérlőfelület

Felhasználási/alkalmazási területek:

 • Embriológia
 • Mesterséges megtermékenyítés
 • IVF
 • Sejttenyésztés

Brossúra

FreyGen ALF asztali multi-gáz inkubátor

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top