Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS C12 Capture Kit HD digitális ellenőrző rendszer

INSPECTIS C12 Capture Kit HD digitális ellenőrző rendszer

Elektronikai nyomtatott áramköri lapok optikai ellenőrzésére és javítására

Ferde világítási rendszerének és nagy méretű képérzékelő pixelelemeinek köszönhetően a C12 tiszta és éles képet nyújt a forrasztási kötésekről az elektronikus nyomtatott áramköri lapokon, minimális fényléssel és tükröződéssel. Az opcionális beépített lézermutató (-L) az érdeklődési területet célozza meg, és segíti annak elhelyezését a képernyőn. Az Inspectis C12 ESD védettséggel (-E) is rendelhető a szükséges környezetekhez.

Leírás

Többfunkciós készülék, Plug & Play

Az Inspectis C12 Capture Kit kulcsrakész optikai digitális ellenőrző rendszer 12: 1 optikai zoommal, autofókusszal, integrált ferde megvilágítással, SD-kártya képrögzítéssel, fejlett távirányítóval és 22 “-es LCD-monitorral.

A rendszer szokásos optikája 2,2 – 26x nagyítással összehasonlítható a szokásos vizsgálati mikroszkópokkal. Ha további nagyításra van szükség, extra makró lencsék adhatók hozzá, amelyek akár 80x-os nagyításra is képesek.

Éles képet készít a vizsgálati tárgyakról közvetlenül az LCD-monitoron vagy a PC-n.

Ergonomikus használatra tervezték

Az Inspectis C12 megkönnyíti a szemek, a nyak és a vállak munkáját. Az egyedülálló ergonómikus kialakítás 245 mm-es munkatávolsággal lehetővé teszi a kezelő számára, hogy kényelmesen, jó munkapozícióban ülhessen és hatékonyan végezhesse optikai ellenőrzési feladatait.

Brossúra

INSPECTIS C12 Capture Kit HD digitális ellenőrző rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top