Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) Inline System

INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) Inline System

Költséghatékony, rugalmas digitális ellenőrzés

Komplett csomag C12s 720-60p digitális mikroszkóppal, gém állvánnyal, libanyak LED mátrixfénnyel és Full HD HDMI USB3.0 rögzítéssel az Inspectis Basics szoftverrel.

Kulcsrakész, költséghatékony digitális ellenőrző rendszer, éles 60 képkocka / másodperces élőképpel, ipari minőségű alumínium házban tervezve, nagyfelbontású képminőség érdekében.

Ergonomikus használatra tervezték

Az Inspectis C12s megkönnyíti a szem, a nyak és a váll helyzetét. Az egyedülálló ergonomikus kialakítás és a 245 mm-es állítható munkatávolság lehetővé teszi a kezelő számára, hogy kényelmesen, jó munkapozícióban ülhessen és hatékonyan végezhesse optikai ellenőrzési feladatait.

Leírás

A nyomtatott áramköri lapok gyártósori ellenőrzéséhez

Az INSPECTIS U30s Inline rendszer kivételes képességeket és előnyöket kínál az SMT elektronikai szerelés digitális mikroszkópiájában, beleértve a 4K, 2160p HDMI kimenetet, a 30: 1 zoom optikát autofókusszal és a nagy gyakorlati munkatávolságot. A vizsgált tárgyak élesek, világosak és nagyméretűek.

Az INSPECTIS XY-rail rendszer biztosítja a digitális mikroszkóp egyenletes oldalirányú mozgását a vizsgált tárgy felett. Teljesen integrált online ellenőrzési megoldások biztosítására tervezték általánosan használt ipari állványokba történő beépítésre.

Ergonomikus használatra tervezték

Az U30s Inline rendszer egyedülálló ergonómikus kialakítása a könnyen hozzáférhető fedélzeti kamera vezérlőkkel, 228 mm munkatávolsággal és az XY sínrendszer egyenletes oldalirányú mozgatásával a szállítószalagon keresztül lehetővé teszi az operátorok számára az optikai ellenőrzési feladat hatékony végrehajtását, miközben a NYÁK lemezek haladnak anélkül, hogy le kellene őket szedni.

Az INSPECTIS 4 irányú, billenthető kamera eszközzel kombinálva az alkatrészek oldalnézetben láthatók ± 30 ° -os lejtőszögben mind az X, mind az Y tengely mentén.

F30s, Full HD 1080p digitális mikroszkóppal is elérhető.

Brossúra

INSPECTIS U30s Ultra HD (4K) Inline System

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top