Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Nikon Inspect-X szoftver 3D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

Nikon Inspect-X szoftver 3D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

Nikon Inspect-X CT-vizsgálata az XT H és a nagy méretű rendszer tartományban felhasználóbarát munkafolyamatokkal egyszerűsíti és optimalizálja bármely minta röntgen CT-vizsgálatát. Az Inspect-X interaktív vizualizációt kínál a tökéletes képminőség érdekében, emellett automatizált megoldásokat és fejlett szkennelési módokat kínál nagy felbontású, nagy kontrasztú és kiváló minőségű adatok előállításához.

Leírás

Intuitív CT munkafolyamat
Nikon Inspect-X zökkenőmentes átmenetet tesz lehetővé a radiográfia és a számítógépes tomográfia (CT) között, mindezt egy intuitív szoftverben. A Nikon C.Clear képalkotó motorja a legtisztább, legélesebb képeket nyújtja valós idejű fejlesztésekkel és szűrőkkel, hogy lenyűgöző digitális röntgenfelvételi képeket készítsen. A felhasználók ugyanazt az intuitív grafikus felületet használhatják a tökéletes képminőség érdekében a 3D-s CT számára, felhasználóbarát munkafolyamatokkal. A felhasználók optimalizálhatják a képminőséget a képkontraszt és a felbontás vizuális megjelenítésével. A vetítési szám automatikus optimalizálása segít a felhasználóknak a minták képminőségének maximalizálásában bármilyen nagyítással. Az Inspect-X több felhasználói szinttel és képességgel rendelkezik a profilok mentésére, betöltésére, archiválására és kötegelt szkennelési profiljaira, tökéletes minden felhasználói környezetben.

Világvezető rekonstrukciós idők a CT Pro segítségével
Nikon házon belüli CT rekonstrukciós motorja a megbízhatóságra és a hatékonyságra épül, és a világ vezető rekonstrukciós ideje a röntgenvetítő képek kiváló minőségű 3D adatokká alakítása. A Nikon Metrology CT rekonstrukciós csomagja, a CT Pro alapfelszereltségként érkezik az Inspect-X-el. A CT Pro egy intuitív szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a CT rekonstrukció optimalizálását, számos fejlett képjavító szűrővel és azonnali szeletelőnézetekkel. A felhasználók minden szkennelés során maximalizálhatják a kontraszt / zaj és a jel / zaj arányokat intelligens műtárgy-eltávolító szűrőkkel, a sugárkeményedés korrekcióival, a szóráscsökkentéssel, a simítószűrőkkel, az élezőszűrőkkel és az automatikus forgásközép (COR) számítással. A felhasználók bármilyen választott ROI-t (érdeklődési körzetet) rekonstruálhatnak interaktív kijelzők segítségével, szakszerűen konfigurált munkaállomásokkal a legnagyobb teljesítmény érdekében, amelyek kompatibilisek a házon belüli és a vezető harmadik féltől származó szoftverekkel.

Helical X.Tend szkennelési mód
Az X.Tend egy fejlett helikális CT-pásztázási módszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a CT-vizsgálat magasságának növelését több látómezőn keresztül egy folyamatos vizsgálat során. A minta függőlegesen mozog a röntgen kúpnyalábon, miközben a minta forog, így nincs szükség több beolvasásra. Az X.Tend nagyobb felbontású, 3D voxel adatokat tesz lehetővé magas mintákban, mivel a felhasználók növelhetik a minta nagyítását. Az X.Tend megduplázza a CT-folyamat sebességét ezeknél a mintatípusoknál, miközben jobb képminőséget biztosít öltési műtárgyak nélkül. Az X.Tend felvétele és rekonstrukciója ugyanazt az intuitív Inspect-X és CT Pro szoftvert használja a felhasználóbarát munkafolyamatokhoz és a kiváló minőségű adatokhoz.

Nagy és sűrű tárgy szkennelési módok
Nikon többféle szkennelési módot kínál nagy, sűrű és gyakran nehézkes tárgyak kiváló minőségű adatainak előállításához. A Panel-Scan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen látómezőhöz túl széles mintákat szkenneljenek, akár négyállású, gyors panel-beolvasással (kompatibilis rendszerekben). Ezenkívül a felhasználók választhatnak részleges szög letapogatást, amely nagyobb minták nagyobb felbontását biztosíthatja anélkül, hogy teljes 360 fokos forgatást kellene végrehajtaniuk. Az Inspect-X intuitív munkafolyamatokat tartalmaz a szórásmentes röntgenfelvételhez és a CT-hez, a Nikon egyedülálló ívelt lineáris diódasoros (CLDA) detektorával kombinálva. A felhasználók lenyűgöző, szórásmentes képeket készíthetnek, páratlan jel / zaj arányban.

Automatizált detektor kiértékelés az ASTM E2737 szabványnak megfelelően
A Nikon ASTM E2737 termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék és nyomon kövessék a digitális detektor teljesítményét a Nikon röntgen CT rendszerében, a világszerte elismert ASTM E2737 szabványnak megfelelően. Ez a termék forradalmasítja a detektor teljesítményértékelését, ésszerűsíti a felhasználói munkafolyamatokat a képminőségi paraméterek teljesen automatizált kiszámításával. A detektor teljesítményértékelését a teljesítménykövetés és a trendelemzés egyedi, külön szakasza egészíti ki, a teljesítmény teljes átláthatóságával, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a trendeket még a felhasználó által meghatározott határok elérése előtt vizualizálja. Ez elvégezhető az összes teljesítményparaméterrel, beleértve a térbeli felbontást, a kontrasztérzékenységet, a jel-zaj arányt (SNR) és még sok mást. A termék kompatibilis a Nikon röntgen CT-készülékeinek teljes választékával, egyedi tervezésű hardverrel, amely megkönnyíti a telepítést, a hatékony munkafolyamatokat és az automatizált jelentéseket. Minden teljesítményellenőrzés megfelel az ASTM E2737 szabványnak, és konfigurálható kezdő felhasználók és szakértő felhasználók számára.

Az X.Tend egy fejlett helikális CT-vizsgálati mód, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a CT-vizsgálat magasságát több FOV (látómező) segítségével egyetlen, zökkenőmentes, folyamatos vizsgálat során növeljék. A minta függőlegesen mozog a röntgenkúpsugáron keresztül, miközben a minta forog, így nincs szükség több felvétel készítésére. Az X.Tend nagyobb felbontású, 3D voxeladatokat tesz lehetővé magas mintákban, mivel a felhasználók növelhetik a minta nagyítását.

Az X.Tend megduplázza a CT-eljárás sebességét az ilyen típusú minták esetében, miközben jobb képminőséget biztosít összefűzési eljárás nélkül. Az X.Tend felvétele és rekonstrukciója ugyanazt az intuitív Inspect-X és CT Pro szoftvert használja a felhasználóbarát munkafolyamatok és a kiváló minőségű adatok érdekében.

Brossúra

Nikon Inspect-X szoftver 3D röntgen- és CT vizsgálatokhoz

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top