FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » Media Cybernetics képfeldolgozó szoftverek

Media Cybernetics képfeldolgozó szoftverek

A Media Cybernetics 1981-ben alakult, és több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a képelemző szoftvermegoldások területén. Zászlóshajó szoftverplatformjuk, az Image-Pro testreszabható interfészeket kínál az iparágak széles skáláján, beleértve a feldolgozóipart, az élettudományokat, az anyagkutatást, a biztonságtechnikát és a természeti erőforrásokat. Az Image-Pro szoftver rugalmasságot biztosít olyan eszközökkel, mint az intelligens szegmentálás, a gépi tanulás, a képfelvétel, az automatizálás és a jelentéskészítés, amelyek egyszerűsítik a munkafolyamatokat. Az Image-Pro további modulokkal és APPS-ekkel kombinálva tovább bővítheti a funkcionalitást.

Leírás

Image-Pro egy képelemző szoftverplatform, amely intuitív eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik a képek és értékes adatok rögzítését, feldolgozását, mérését, elemzését és megosztását. Adjon hozzá egy vagy több Image-pro modult a platform funkcióinak az Ön igényeinek megfelelő bővítéséhez.

Image Analysis Platform
Erőteljes alapszoftver, ami a Image-Pro Platform, ezután teljesen testreszabhatja a rendszert és az alkalmazás igényeinek megfelelő modulok hozzáadásával. Használja ki az Image-Pro SMART technológia előnyeit, pontosan és könnyedén érhesse el az eredményeket. Testreszabhatja továbbá a rendszert azáltal, hogy az APPS-t hozzáadja a munka egyszerűsítéséhez, vagy saját makrójának kidolgozásával szabványosítja és automatizálja az elemzést.

Intelligens szegmentálás
Forradalmian új módszer, amely pixelosztályozási algoritmust használ, amely egyszerű háromlépéses eljárással képes azonosítani a nehezen tagolható objektumokat és régiókat. Intelligens szegmentálás megvalósítása halvány színű objektumok, texturált objektumok vagy régiók azonosításához hasonló háttérrel.

Automatikus mérések
Image-Pro automatikus mérései az elsődleges megoldások a képek adatainak összegyűjtésére. A probléma egyszerű, lépésről lépésre történő megközelítését úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot nyújtsa szinte bármilyen képtípus elemzéséhez.

Adatgyűjtő
Állítsa be az automatikus méréseket úgy, hogy képsorozatokból állítson össze adatokat, és egyetlen kattintással egyedi és összesített eredményeket jelenítsen meg.

Testreszabható jelentések
Adatokat és képeket küldhet az Image-Pro jegyzőkönyv generátornak, amely képes előre meghatározott sablonok alapján egyszerű egyéni jelentéseket készíteni. Nyomtatás vagy exportálás Word vagy Excel programba, vagy PDF létrehozása.

Licensz opciók:
Image-Pro két különböző licencelési lehetőséget kínál a szervezeti és laboratóriumi igények kielégítésére. Elérhető egyetlen licencelt példányként vagy hálózati licencként.

Egyszemélyes licensz:
Image-Pro egyszemélyes licensz egy PC-re telepíthető. .

Hálózati licensz:
A hálózati licenc az Image-Pro több példányát támogatja a belső hálózaton keresztül, egy központi szerveren tárolt licenc révén. Ez a licensz az Image-Pro modularitását valósítják meg a belső hálózaton futó példányok között. Mindegyik példány az Image-Pro szoftver független másolata, mindegyik egyedi konfigurációra képes. A kiszolgálói licenceszközön keresztül a rendszer átkonfigurálható úgy, hogy egy modult áthelyezzen az Image-Pro egyik példányából a másikba, vagy új modult adjon hozzá egy vagy több példányhoz.

AutoQuant X3:
Az előnyben részesített dekonvolúciós standard (egymással fedésben lévő dolgok elkülönítése) . Az AutoQuant X3 a ma elérhető legteljesebb 2D és 3D helyreállítási algoritmusok csomagja. Egyszerűen különíti el a képkészleteket, és vizualizálja azokat időben, Z irányban és elemzi az összes paramétert ugyanazon alkalmazáson belül.

Legmegbízhatóbb, megfizethetőbb
A legismertebb és legmegbízhatóbb dekonvolúciós csomag, amely most a legolcsóbb GPU(videokártya alapú) platform a piacon. A videokártya használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazon minőségi eredményeket csak az idő töredéke alatt elérjék.

Megfizethető, tiszta képek az idő töredékében
Az előnyben részesített dekonvolúciós szabvány, az AutoQuant X3, a 2D és 3D helyreállítási algoritmusok legteljesebb csomagja áll rendelkezésre. Az AutoQuant X3 megkönnyíti a képkészletek feloldását és időben történő megjelenítését, Z irányú és az összes paraméter elemzését ugyanazon alkalmazáson belül. Most a piacon a legkönnyebben használható, legmegbízhatóbb dekonvolúciós csomag. Bemutatjuk a videokártya által vezérelt dekonvolúciót az AutoQuant X3-hoz. Ha hozzáadja a modult az aktuális AutoQuant X3 platformhoz, akkor is megmarad a jelenlegi egyszerű használat, miközben a processzor feldolgozásának sebessége megnő az aktuális platformon.

A kép helyreállítása
A dekonvolúciós folyamat helyreállítja a képek hűségét és javítja azok minőségét, amelyek a képfelvételi folyamat során eredendő és gyakran elkerülhetetlen torzulásokon mentek keresztül. A mikroszkópok eredendő optikai határai, a mintadarabokkal és a képalkotó technikákkal kombinálva gyakran elmosódást és más típusú képi zajokat eredményeznek, amelyek rontják a képminőséget. Az AutoQuant dekonvolúciós eszközei nagyban javítják a képfelbontást és annak kontrasztját, fokozott megjelenítéshez, jobb mérésekhez és elemzéshez vezetnek.

2D képelemző szoftver:
A világszerte több ezer kutató által használt Image-Pro Plus 2D képelemző szoftver megkönnyíti a képek megszerzését, az objektumok számlálását, mérését és osztályozását, valamint a munkájának automatizálását. Ez a szoftveres megoldás mikroszkópvezérlést, képrögzítést, mérést, számlálást / méretet és makrófejlesztő eszközöket kínál.

Kép készítés:
A pontos képelemzés a megszerzéssel kezdődik. Használja a rögzítési berendezés teljes pontosságát a könnyen használható rögzítési eszközökkel. Az Image-Pro Plus számos digitális fényképezőgépet, képrögzítő kártyát és más eszközt támogat.

Time laps képkészítés:
Vizsgálja meg a minták vagy anyagok változását az idő előrehaladtával, előre meghatározott időközönként készítve képeket. Mozgás és egyéb tevékenységek megtekintéséhez játssza le az időintervallumú képeket filmként.

Kép feldolgozás:

 • Morfológia

  Használja a morfológiai szűrők széles skáláját a struktúrák pontos szegmentálásához és a képek előkészítéséhez az automatikus szegmentáláshoz és méréshez.
 • Szűrés és javítás

  Válasszon a különféle javító és határ elkülönítő szűrők közül a zaj szűrésére és a képrészletek javítására.
 • Hamis szín

  Hamis vagy ál színek használatával emelje ki a szürkeárnyalatos kép érdekességeit. Használja a színeket olyan intenzitások vizuális felerősítésére, amelyeket általában nehéz megkülönböztetni a környezetétől.

Mérés & Osztályozás

 • Számlálás és Mérés

  Számolja és jellemezze az objektumokat több mint 50 féle kézi és automatikus mérőeszköz segítségével, beleértve a területeket, kerületeket, hosszúságokat, kerekségeket, fő- és melléktengelyeket, szögeket, középpontokat, furatokat és a népsűrűséget. Jelölje meg a tanulmányozni kívánt objektumokat és rendezze méret vagy egyéb mérési paraméterek szerint.
 • Osztályozás

  Alkalmazva a felhasználó által definiált osztályozási módszert, a cellákat, részecskéket vagy objektumokat bármilyen mérési paraméter alapján osztályokba lehet csoportosítani és kiszámítani az eloszlást.
 • Interactív Mérések

  Számszerűsíthető adatokat nyerhet ki a képeiből több féle mérési lehetőség segítségével. Metrológiai eszközök lehetővé teszik a legjobban illeszkedő vonal, ív és kör mérését. Detektálja az éleket és mérje meg a távolságokat a “tolómérő” eszközzel.
 • Ko-lokalizáció

  Detektálja a biológiai minták ko-lokalizációját és grafikusan jeleníti meg a két adatsor közötti kapcsolatot egy szóródási ábrán.
 • Mozgó objektúmuk követése

  Manuálisan vagy automatikusan követi a sejteket vagy más organizmusokat, ahogy azok az időben és a térben mozognak. Használjon korrelációs követést az objektumok követéséhez amikor a képek szegmentálása nehéz vagy nem lehetséges. Kövesse nyomon és ábrázolja az intenzitás paramétereinek időbeli változását.

Automatizálás & Megosztás

 • Kép adatok vizualizálása

  Vizualizálja a képadatokat szórás diagrammokkal, hisztogramokkal és vonal grafikonnal.
 • Megjegyzés

  Point out features of interest and add text to your images with Annotation overlay tools. Emelje ki a funkciókat és adjon szöveget a képekhez a “Megjegyzés” eszköz segítségével.
 • Jegyzőkönyvezze és publikálja az eredményeit

  Képadatok exportálása Microsoft Excelbe.
 • Hozzon létre AVI filmeket

  Könnyen konvertálható sorozat fájlokat AVI fájlokká.

Automatizáció Makrókkal

Image-Pro Plus szoftver kényelmes testreszabási eszközöket és beépített makrókat kínál a képalkotás egyszerűsítéséhez. Mentse el a gyakran végrehajtott műveleteket a Makrórögzítő eszközök segítségével és egyszerűen szerkessze a makrókat. Használja az Image-Pro Plus termékben található makrókat vagy töltse le a makrókat a felhasználók által készített Solutions Zone webhelyről.

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top