Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » iRIS DVR 5 videoszkóp rendszer

iRIS DVR 5 videoszkóp rendszer

 • Kijelző mérete: 12,7 cm (5,0 “) TFT szín
 • Kijelző felbontása: VGA (640 x 480 pixel)
 • Operációs rendszer: Valós idejű operációs rendszer, képernyőmenüvel
 • Felhasználói felület: Közvetlen műveleti gombok / funkciógombok / nyílbillentyűk
 • Nyelvek: angol, német, lengyel, francia, spanyol, olasz, török
 • Video interfész: Kompozit videokimenet (BNC)
 • Elsődleges tápegység: Újratölthető Li-ion akkumulátor
 • Tápegység, másodlagos: 12 V-os adapter (opcionális tartozék)

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

Rendkívül kompakt méretek; a minimális súly és az optimális kezelhetőség az iRis DVR Videoszkóp Rendszer kiemelkedő tulajdonságai.

A zord ipari környezet távoli vagy megközelíthetetlen területein végzett ellenőrzések pillanatok alatt, könnyedén megvalósíthatók. Csak pár mozdulat, és az iRis DVR 5 másodpercek alatt használatra kész. A disztális véget gyorsan, egyszerűen és pontosan bármilyen kívánt pozícióba mozgathatja, a négyutas csuklónak köszönhetően akár 180 ° -ig.

Az állítható és cserélhető objektívek különböző látómezővel, f-stopokkal és munkatávolságokkal, valamint a LED-fényforrás nagy fényerejével garantálják, hogy az 5 hüvelykes nagyfelbontású TFT-kijelzőn ne hagyjon ki semmilyen részletet.

Az integrált, cserélhető és újratölthető nagy teljesítményű akkumulátorok 2 óra üzemidőt biztosítanak. A kiegyensúlyozott fogantyú – amelyet a könnyű használat érdekében terveztek – hosszú és könnyed munkát tesz lehetővé. Az iRis DVR 4,0 mm, 6,0 mm vagy 8,0 mm átmérővel és 1,5–7,5 m hosszúsággal nem hagy kívánnivalót maga után.

Az iRis 5 DVR ellenőrző rendszer egy azonnal használható videó eszköz, amely tartalmazza az iRis DVR ellenőrző rendszert a megfelelő csukló-, átmérő- és működési hossz jellemzőkkel, valamint az összes szükséges alapvető tartozékot, egy akkumulátort, egy objektívet, és töltőt. IRis Case tokban (legfeljebb 5 m hosszúságig, IATA Standard) vagy iRis Caseplus-ban (6 m hossztól, nem IATA) forgalmazzuk.

Brossúra

iRIS DVR 5 videoszkóp rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top