Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » MDF-DU702VHW-PE VIP ECO ultra-mélyfagyasztó

MDF-DU702VHW-PE VIP ECO ultra-mélyfagyasztó

Ultraalacsony hőmérsékletű, természetes hűtőközegekkel működő mélyfagyasztó.

  • Kapacitás: 729 L
  • Hűtési teljesítmény: -86°C
  • Nettó súly: 278 kg

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , ,

Leírás

Költségtakarékos és környezetbarát mintatárolás optimális helyigény mellett

Az MDF-DU702VH VIP ECO ultraalacsony hőmérsékletű, természetes hűtőközegekkel működő fagyasztószekrény minimalizálja az energiafogyasztást, csökkenti a környezetterhelést és pénzt takarít meg. Az innovatív technológia és a IIa osztályú orvosi eszközminősítés biztosítja az értékes kutatási és klinikai minták biztonságos tárolását.

Hatékony hűtés és környezetbarát

A természetes szénhidrogén hűtőközegek a magas látens párolgási hőjüknek köszönhetően hatékonyabb hűtést biztosítanak. A jobb teljesítmény mellett ez csökkenti az energiafogyasztást és az energiaköltségeket. Ideális olyan laboratóriumok számára, amelyek a fenntarthatósági irányelveknek való megfelelés érdekében csökkenteni kívánják szén-dioxid-kibocsátásukat és környezeti hatásukat.

Inverter technológia és egységes mintatárolás

Az MDF-DU702VH VIP ECO ULT fagyasztó Inverter kompresszorokat tartalmaz, amelyek maximalizálják a hűtési teljesítményt különböző körülmények között, és hozzájárulnak a fagyasztó energiafogyasztásának csökkentéséhez. Míg a hagyományos fagyasztók egysebességes kompresszorokat használnak, amelyek be- és kikapcsolnak, az MDF-DU702VH VIP ECO ULT fagyasztó inverteres kompresszorokat tartalmaz, amelyek különböző sebességgel tudnak működni, hogy különböző körülmények között maximalizálják a hűtési teljesítményt. Szénhidrogén hűtőközegekkel kombinálva ezek a kompresszorok biztosítják a leghatékonyabb energiafelhasználást és a csökkentett hőkibocsátást.

Az inverter kompresszorok optimális stabilitást biztosítanak, a minőségi tervezés pedig megbízhatóságot. Ideális a hőmérséklet-ingadozásra érzékeny mintákhoz.

Intelligens interfész és egyszerű adatfelügyelet

Az EZlatch még egyszerűbbé teszi a tárolt mintákhoz való hozzáférést. A színes LCD-érintőképernyő teljes körű felhasználói vezérlést tesz lehetővé, akár kesztyűs kézzel is, míg az USB-port segítségével a naplózott adatok átvitele a számítógépre egyszerű és kényelmes. A GLP-alkalmazásokban történő nyomon követéshez fontos információk, például a fagyasztó hőmérséklete, az ajtó nyitási ideje és a riasztási előzmények naplózásra kerülnek.

Hatékony és rugalmas mintatárolás

A VIP PLUS vákuumszigetelés és a továbbfejlesztett, szigetelt külső ajtóval ellátott szekrénykialakítás kombinációja optimális hőmérsékleti egyenletességet biztosít, míg a csökkentett falvastagság maximalizálja a tárolási kapacitást. A többféle polckonfiguráció sokféle tárolási lehetőséget tesz lehetővé. Szervezze meg mintáit a jelenlegi készletállványok áthelyezésével.

A PHCbi hibrid vízhűtéses technológiája a VIP ultraalacsony hőmérsékletű és kriogén fagyasztókon javítja a kompresszor hatékonyságát. A Hybrid ULT energiafogyasztása jellemzően 10~12%-kal csökkenthető az egyenértékű léghűtéses modellhez képest.

VIP ECO ULT Freezers | MDF-DU702VHW-PE | PHC Corporation (phchd.com)

Külső méretek 1030 x 882 x 1993 mm
Belső méretek 870 x 600 x 1400 mm
Űrtérfogat 729 L
Nettó súly 278 kg
Hűtési teljesítmény  -86°C
Vezérlés Mikroprocesszor, nem-felejtő memória
Kijelző LCD érintőképernyő
Szenzor Pt-1000
Hűtési rendszer kaszkád
Kompresszorok 2 x 750 W
Hűtőközeg HC
Szigetelő anyag PUF / VIP Plus
Külső anyag Festett acél
Belső anyag Festett acél
Külső ajtó 1
Külső ajtózár igen
Polcok 3
Max.súly / polc 50 kg

Brossúra

MDF-DU702VHW-PE VIP ECO ultra-mélyfagyasztó

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top