Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » MPR-S300H-PE gyógyszerészeti hűtő (345 L)

MPR-S300H-PE gyógyszerészeti hűtő (345 L)

Az MPR-S300H gyógyszeripari hűtőszekrények teljes körű megoldást kínálnak a gyógyszerek, gyógyszerek, vakcinák és egyéb hőmérséklet-érzékeny alkalmazások tárolásának legigényesebb követelményeihez.

  • Kapacitás: 345 L
  • Hőmérséklet tartomány: 2 – 14 °C
  • Súly: 105 kg

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

A PHCbi által gyártott és forgalmazott összes laboratóriumi hűtőszekrényünket / gyógyszertári hűtőszekrényünket / oltóanyag-hűtőszekrényünket / laboratóriumi hűtőszekrényünket úgy terveztük, hogy megfeleljen a speciális gyógyszeripari hűtőszekrényektől elvárt legszigorúbb szabványoknak. A hatékony, megbízható hőmérséklet-szabályozás, a csendes működés, a könnyű használat és az ergonomikus kialakítás csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyeket a PHCbi hűtőszekrényektől alapfelszereltségként elvárhat.

Környezetbarát tárolási megoldás
A természetesen előforduló szénhidrogén [HC] hűtőközegek minimális hatással vannak a környezetre, és megfelelnek a klímaberendezésre vonatkozó környezetvédelmi jogszabályoknak. Inverteres technológiával kombinálva ezek a hűtőközegek hatékonyabb hűtést is biztosítanak a teljesítmény csökkenése nélkül.

Felhasználóbarát kialakítás
Az ergonomikus kialakítás a nagy keretes ablakokon keresztül szabad rálátást biztosít a tárolt tárgyakra. A karcsú profil lehetővé teszi a könnyű kiemelést, és az önzáró tolóajtóknak köszönhetően ideálisak korlátozott helyiségekbe.

Stabil hőmérséklet
Az inverteres kompresszorok optimális stabilitást biztosítanak, a minőségi tervezés pedig megbízhatóságot. Ideális a hőmérséklet-ingadozásra érzékeny mintákhoz. A HC hűtőközeg körülbelül 64%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos modellek.

Biztonságos tárolás
A beállítható hang- és vizuális riasztások alapfelszereltség, valamint a beépített rendszerdiagnosztika és a prediktív teljesítmény. A jelszóval védett vezérlőpanel biztonságot nyújt és minimalizálja a véletlen módosítások kockázatát. Kívánt esetben a riasztási és működési előzmények az USB-porton keresztül feltölthetők.

Jól szigetelt kamra
Az extra széles, 12 mm-es réssel elválasztott dupla üvegben argongáz található, amely védi a mintát a külső hőtől. A kamra aljáról felfelé fúvó levegővel kombinálva a készülék teljes mértékben védi a mintákat és maximalizálja az energiahatékonyságot.

Külső méretek 800 x 500 x 1820
Belső méretek 720 x 360 x 1425
Űrlap 345 L
Nettó súly 105 kg
Hőszabályozási tartomány 2 – 14 °C
Kontroller Mikroprocesszor, nem felejtő memória
Kijelző Digitális (Fehér grafikus organikus LED), 1 °C (0.1 növekménye)
Hőmérséklet szenzor Termisztor
Hűtés Ventilátoros légkeringetés
Kiolvasztás Ciklikus leolvasztás / beindítható leolvasztás
Hűtés HC hűtő
Szigetelő anyag PUF
Külső anyag Festett acél
Belső anyag Festett acél
Külső ajtó 2
Külső ajtózár Y
Polcok 6 (bevont acél rács)
Max.súly / polc 20 kg

Brossúra

MPR-S300H-PE gyógyszerészeti hűtő (345 L)

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top