Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » SafeFAST Elite Class III biológiai biztonsági fülke

SafeFAST Elite Class III biológiai biztonsági fülke

A SafeFAST Elite Class III mikrobiológiai biztonsági szekrények a Faster által gyártott lamináris légáramlási rendszerek legújabb generációjába tartoznak, amelyekben a legmagasabb minőségű kivitelű anyagok megválasztása garantálja a legszigorúbb biztonsági előírásoknak való megfelelést.

A SafeFAST Elite Class III berendezések teljesen zárt típusú biztonsági szekrények, amelyeket gyakran tévesen “kesztyűtartónak” neveznek, amelyeket a laboratóriumokban általában az összes típusú kórokozó kezelésére használnak, az Egészségügyi Világszervezet szerint az I. osztálytól a IV. osztályig.

További információk

Felhasználás

, ,

Gyártó

Leírás

A SafeFAST Elite Class III fülke biztosítja a teljes kezelői védelmet, mivel alkalmas a 4. veszélyességi csoportba tartozó patogénekkel való munkavégzésre. Ezenkívül a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a laboratóriumi személyzetnek, a közösségnek és a környezetnek, mivel az összes veszélyes anyag egy teljesen zárt, szellőző szekrényben található, ha helyesen vannak felszerelve a megfelelő BL3 vagy BL4 laboratóriumban.

Mind az átadó nyílás, mind a munkakamra térfogata negatív nyomáson üzemel a környező környezetben, az elszívott levegőt kettős H 14 HEPA / ULPA szűrők rendszerén keresztül engedik ki. A munkakamrát ISO 3 osztályú lamináris áramlattal átmossák, elkerülve a termék keresztszennyeződését.

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Brossúra

SafeFAST Elite Class III biológiai biztonsági fülke

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top