Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » ChemFAST Classic vegyi fülke

ChemFAST Classic vegyi fülke

A ChemFAST Classic kémiai gáz-szekrények, amelyek a Constant Air Volume technológiával (CAV) működnek. A beáramlási sebesség 0,3 és 0,7 m / mp között állítható mind a telepítés, mind a szokásos karbantartás során; ez a funkció lehetővé teszi a legbiztonságosabb sebesség kiválasztását a szennyeződések eltávolításához.

A ChemFAST Classic megfelel az “2006/42 / CE gépirányelv” EN 14175 1., 2., 3. részek követelményeinek, amelyek célja a kezelői és környezeti biztonság garantálása az épületen kívüli szellőzéssel, belső recirkuláció nélkül.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , ,

Leírás

Hatékonyabb energiamegtakarítás. A ChemFAST Classic elülső hatótávolsága és sebessége a telepítés során három különböző szinten 0,3-0,5-0,7 m / s lehet kalibrálni annak érdekében, hogy kedvező kompromisszumot találjunk a légkondicionálás fogyasztása és a legnehezebb szennyezőanyag-eltávolítási arány között.

Nagyobb pontosság. Egy igazi lapátos szélmérő szolgáltatja a legpontosabb információt a kipufogókör légsebességéről.

Optimalizált energiafogyasztás és csökkentett CO2-kibocsátás a környezetben a Controlling Systemnek köszönhetően: a mikroprocesszor az összes fő szellőztetési funkció integrált irányításának legújabb, innovatív módszereit alkalmazza, önszabályozza a rendszer összes fő elemét, kompenzálva a nyomásesést és helyreállítva a erő-egyensúly.

Ergonómia. Rengeteg hely a szekrény alatt egy szellőztetett széf számára a reagensek tárolásához, és egy széken ülve történő munkavégzés lehetősége.

Könnyű csatlakozás egy meglévő motorhoz, figyelembe véve a szűrőcsoportok telepítésének szükségességét is. Alapvetően önállóan dolgozhatnak egy meglévő csatornarendszer használatával (a teljes légáramlás kiértékelését követően).

Csendes működés: A csatlakozót, a motorháztető szerkezeteit és magát a szoftvert úgy tervezték, hogy biztosítsa az optimális légkezelési funkciókat, a biztonsági berendezés csendes működését, a hangnyomásszintek pedig jóval az aktuális EN 14175 európai szabványban meghatározott paraméterek alatt kerülnek rögzítésre.

A ChemFAST Classic biztosítja a rugalmasságot, a biztonságot és a felhasználóbarátságot, és ideális megoldást jelent a vegyi laboratóriumokban a kezelő számára biztosított magas szintű védelem és alacsonyabb levegőfogyasztás kombinációjának köszönhetően. Megakadályozza a vegyi anyagok, gőzök és aeroszolok szennyeződésének kockázatát a szokásos rutin laboratóriumi munkák során.

Testreszabott lehetőség erős savak kezelésére magas hőmérsékleten: ChemFAST Classic kerámia munkafelülettel, belső bevonat kerámia panelekkel Monolite IPERGRES-ben, amely nem befolyásolja az aeraulikus teljesítményt.

Testreszabott lehetőség a fluorsav kezelésére: ChemFAST Classic polipropilén munkafelülettel, belső bevonat polipropilén panelekkel, amelyek nem befolyásolják az aeraulikus teljesítményt.

Antibakteriális bevonat: A Dupont ™ ALESTA® antibakteriális baktérium képes megakadályozni a felületek mikrobiális szennyeződését, és ily módon gátolja a felszíni szennyeződés hosszú távú növekedését.

Rekeszek a motorháztető alatt. Lehetőség van biztonsági tárolószekrények felszerelésére a fedél alá, mivel a központi helyet nem foglalja el valami más, vagy választhat egy másik megoldást, és klasszikus vagy szellőző szekrények vannak könnyen kinyitható és zárható kerekekkel.

Az elektromos, hidraulikus és gázszerelvények a fedél egyik vállára koncentrálódnak. Az elektromos eszközök elhelyezhetők a fedél belsejében, ahol IP66 csatlakozóaljzatok találhatók, növelve a kapacitást 4 aljzatról 8 aljzatra (4 belső és 4 külső). Legfeljebb 8 vezérlés vagy 4 nyomáscsökkentő telepíthető.

Automatikus biztonsági szerelvények gázhoz és vákuumhoz, valamint szabványos elektromos aljzatok minden modellhez és mérethez. Belső és külső IP 66 védelem.

Világítás: az oldalsó biztonsági ablakok elhelyezése és méretezése a legmagasabb fényerőt biztosítja a munkaterület számára, és ideális világítási rendszert hoz létre.

SZŰRÉSEK (opcionális)

A ChemFAST Classic páraelszívók alapfelszereltségükben nem rendelkeznek szűrőkkel, de külső csatornacsoportokkal szállíthatók a csatornázott rendszer után.
A kapott szűrők lehetnek szén vagy HEPA, attól függően, hogy milyen típusú alkalmazást hajtanak végre a fedélben.

Szívóventilátor. (választható)

Brossúra

ChemFAST Classic vegyi fülke

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top