‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Multi Crystal LB 2111 Gamma számláló

Berthold Technologies

Megosztás:

A Multi Crystal LB 2111 gamma számláló kompakt, időtálló, könnyen használható készülék, ideális társ a legtöbb gamma-sugárzó izotópot (pl.  125I vagy 51Cr) használó alkalmazási területeken.

Tulajdonságok és alkalmazások

Nagy teljesítmény 12 vagy 24 detektorral

12 csővel (a kiterjesztett modellben 24 csővel) képes egyszerre dolgozni, vagyis mintegy 200 minta mérhető vele alig 17 perc alatt (mintánként 1 perces mérési idővel számolva).

Detektorok

A 12 detektor kiváló minőségű NaI well-típusú kristályból készül, így a gamma sugárzók mérésére a legtökéletesebb geometriai elrendezésben valósul meg.
 A kristály 500 KeV-ig képes mérni – optimális a leggyakoribb izotópokhoz, pl. 125I, 57Co, 59Fe, 51Cr és 99Tc.

Ólompajzs az alacsony áthallásért

6 mm vastag ólompajzs vesz körül minden detektort, így összesen 12 mm ólom véd az egyes detektorok között áthallásoktól.

Mintatartók

Ideálisan 12 minta helyezhető egy tartóba. A mintatartók előnye, hogy a csövek oldalára került szennyeződés soha nem jut a készülékbe, így csak a tartókat kell tisztítani és dekontaminálni.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Dobák Tamás Ajánlatkérés, üzenet
görgetés az oldal tetejére