Labor- és hűtéstechnika

Kezdőlap » Termékek » HERM LB 500 gamma-számláló

HERM LB 500 gamma-számláló

A TÖKÉLETES MEGOLDÁS A RÁDIÓS HPLC MINŐSÉGELLENŐRZÉSHEZ
A HERM egy dedikált rádió HPLC monitor, amely különböző detektorokhoz csatlakoztatható. A rugalmasságot, reprodukálhatóságot és érzékenységet biztosító HERM biztonságos és felhasználóbarát megoldást kínál a minőségellenőrző laboratóriumok számára

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , ,

Leírás

A NaI-detektorral ellátott HERM a gamma- és nagy energiájú bétaizotópokhoz egy rendkívül érzékeny NaI-detektort és egy kompakt árnyékolást kombinál, és még az olyan alacsony energiájú gammaizotópokat is nagy hatékonysággal képes detektálni, mint a 125I. PET és közvetlen lumineszcencia esetén a HERM fLumo detektorral áll rendelkezésre.

Egyszerű integráció minden HPLC-rendszerbe

A HERM nagyon egyszerűen integrálható bármely meglévő HPLC-rendszerbe. A PC-kapcsolat azonnal létrehozható az USB-porton keresztül vagy az analóg 0-1 V-os kimenet segítségével. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen beilleszthető egy forró cellába.

Érzékeny és megbízható mérés

A NaI detektor opció egy rendkívül érzékeny detektort és egy kompakt árnyékolást kombinál. Még az olyan alacsony energiájú gammaizotópok, mint a 125I is nagy hatékonysággal detektálhatók. Az ólomárnyékolás még magas külső sugárzás esetén is alacsony hátteret biztosít.

Brossúra

HERM LB 500 gamma-számláló

Kapcsolat

$title

Dobák Tamás

Ügyvezető
Labortechnika üzletág
+36209419956
$title

Schwikker László

Szaktanácsadó
Labortechnika üzletág
+36209350316
$title

Horváth Attila

Mérnök üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36205695705
$title

Röthler Bálint

Biológus üzletkötő
Labortechnika üzletág
+36209714369

Ajánlatkérés

    Ez is érdekelheti

    Kapcsolódó termékek

    Go to Top