‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

INSPEX 3 digitális mikroszkóp

ASH

Megosztás:

Örömmel jelentjük be az ASH legújabb fejlesztését, az INSPEX 3-at - az első ASH-rendszert, amely beépítette az ASHCam™ 30x-os intelligens zoom kameramodult.

A hozzáadott és továbbfejlesztett alkalmazások széles skálájával az INSPEX 3 rendszer előnyei egyértelműen láthatók. Az ASH felmérte az ügyfelek igényeit és új, egyedi kihívásokat fedezett fel. Az ügyfelek intelligensebb és kifinomultabb megoldásokat igényelnek, hogy folyamatosan javíthassák ellenőrzési és mérési képességeiket, és megfeleljenek azoknak a szigorú minőségi követelményeknek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy vezetők legyenek a saját területükön. Az új INSPEX 3 platform az ASHCam™ -mel együtt különböző iparágakban használható. Az ASH teljes mértékben vezérli az érzékelők, lencsék, képfeldolgozás, szoftverek, hardverek és megvilágítás összes technikai paraméterét, így teljesebb felhasználói élményt és nagyobb hatékonyságot biztosít a digitális mikroszkóp-ipar számára.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Szállási Bence mérnök-üzletkötő
Szállási Bence
Mérnök-üzletkötő

Ipari megoldások

Tel: (20) 430 8446
Ajánlatkérés, üzenet
görgetés az oldal tetejére