Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » ASH Ion digitális kézi mikroszkóp

ASH Ion digitális kézi mikroszkóp

Az ASH Ion 4.3 “egy kézi digitális nagyító, mely megjelenítési technológiájának és folyékony objektív technológiájának segítségével biztosítja a precíz és színhű képeket a vizsgált darabokról.

További információk

Gyártó

Felhasználás

,

Leírás

Az integrált LED megvilágításnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nehezen megközelíthető helyeken és rossz fényviszonyok között is helytáll! Egyedülálló mérőrácsai és a képrögzítés képessége teszi ideális eszközzé a gyártás közbeni minőség-ellenőrzés és vizsgálat területén. Könnyű használata és mobilitása miatt kedvelt készülék.

 • A képernyő méretezése: A képernyőn mérőrácsok és kurzorok biztosítják az egyszerű és hatékony mérést integrált, valós időben, PC nélkül.
 • Képrögzítés:Készítsen és tároljon akár 100 képet az Ion belső memóriájában. Könnyű dokumentáció, egyszerű nyomon követhetőség, pontos minőség-ellenőrzési nyilvántartások képrögzítéssel. A képeket mikro USB-n keresztül lehet exportálni PC-re.
 • LED megvilágítás: Az erőteljes, integrált LED világítás éles képalkotást biztosít minden megvilágítási környezetben. A LED-eket stratégiailag úgy helyezték el, hogy optimális képminőséget biztosítsanak.
 • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikusan elhelyezett gombok segítségével egy kézzel hozzáférünk az összes funkcióhoz.
 • Folyékony lencse technológia: Széles fókusztartományt, gyors válaszidőt, kiváló optikai minőséget és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít.

Brossúra

ASH Ion digitális kézi mikroszkóp

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top