‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Inspex HD 1080p digitális mikroszkóp

Ash Technologies

Megosztás:

Figyelem - kifutó termék! További részletekért hívja üzletkötőnket!

Pontos és részletes vizsgálat a nagyítási szintek dinamikus skálájával és beépített LED-es megvilágítással.

A sokoldalú tervezésnek köszönhetően a mikroszkóp sokféle kiegészítővel együtt is használható. A beépített XY rácsok és kurzorok lehetővé teszik a képernyőn valós időben történő méretezést. Az Inspex HD 1080p egyaránt alkalmas a minták javítására és átdolgozására, a minőségellenőrzésre és a különféle hibák okainak feltárására a különféle iparágakban – orvosi eszközök gyártása, elektronika, autóipar, repülési sés űrhajózási ipar, gépipar, kriminalisztika, óra- és ékszergyártás – történő alkalmazásra. A mikroszkóp kezelése a korábbiaknál kisebb fáradtsággal jár, a munkahatékonyság pedig magasabbá vált az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy kényelmes és biztonságos pozícióban üljön vagy álljon, amely a hagyományos mikroszkópok használatánál kevésbé terheli a hátat, a nyakat és a szemet.

Funkciók

A képernyőn történő méretezés

Beépített, valós idejű, a képernyőn keresztül használható szabadalmaztatott mérőrácsok és kurzorok, amelyek egyszerű és hatékony, PC nélkül történő méréseket tesznek lehetővé.

A képek dokumentálása

Eltávolítható USB tárhely a képek dokumentációjának elkészítéséhez. A képek USB tárhelyre történő mentésével egyszerűen elkészíthetőek és nyomonkövethetőek a minőségellenőrzési jegyzőkönyvek. Helyezze az USB tárhelyét az Inspex HD 1080p USB tárhelyébe és mentse le a képeit közvetlenül ide.

Fehéregyensúly

A fehéregyensúly azt a folyamatot jelenti, amellyel biztosítjuk, hogy a fehér szín valóban fehér legyen a képeken. A fehéregyensúly segít eltüntetni azokat az elszíneződéseket, amelyeket a különféle fényforrások, például a napsütés, az izzólámpák vagy a fluoreszcens izzók okoznak.  

Széles Dinamikus Tartomány

A Széles Dinamikus Tartomány egymást átfedő, többszörös expozíciókat használ az egyes pixelek telítettségi szintjéből függően.

KP1 külső billentyűzet

A billentyűzet az Inspex összes funkcióját támogatja. Használata opcionális, segítségével feloldhatóak beépített, valós idejű, a képernyőn történő méretezést lehetővé tevő XY rácsok és kurzorok. A nyomógombok további funkciókhoz – háromféle memória alapbeállítás, az expozíció és a kézi fókusz irányítása – is hozzáférést biztosít.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Szállási Bence mérnök-üzletkötő
Szállási Bence
Mérnök-üzletkötő

Ipari megoldások

Tel: (20) 430 8446
Ajánlatkérés, üzenet

Kapcsolódó termékek

 
görgetés az oldal tetejére