‹ VÁLTÁS NORMÁL NÉZETRE
Auroscience

Professzionális laborberendezések, mikroszkópok forgalmazása

Szűrő tisztaságvizsgáló rendszer

Megosztás:

Az egyszerűen csak „Filters”-nek nevezett rendszer célja a szűrők tisztaságának elemzése az ISO 16232 nemzetközi szabványnak megfelelően. Legfontosabb előnyei a reprodukálható mérés, pontosság, stabilitás és megbízhatóság.

Főbb jellemzők:

  • A szűrők szkennelése és mérése automatikusan történik, számítógépes vezérléssel.
  • A kezelő teljes kontrollal rendelkezik a rendszer felett a vizsgálat közben - lehetősége van szüneteltetni a mérést, ellenőrizni a paramétereket és folytatni a folyamatot.
  • A rendszer üzemeltetése alap módban rendkívül egyszerű.
  • Haladó módban elérhető eszközök használata olyan esetekben javasolt, amikor a képek kiterjesztett, a szabvány által szabott módszeri kereteket túllépő elemzésére van szükség (pl. állvány mozgatása a legnagyobb méretű detektált részecskékhez, és azok vizsgálata, a mért paraméterek körének kibővítése és még sok egyéb)
  • A szűrő egyenetlen felületét a rendszer különböző fókuszálási módszerek alkalmazásával kompenzálja.

Szűrő elemzés

A mérést két fázisban hajtja végre. Az első fázis – a szűrő vizualizálása, a rendszer automatikusan szkenneli az egész szűrőt és a képeket a merevlemezre menti. A második fázisban a vizualizált szűrő képét megnyitják és mérik. A fázisok függetlenek egymástól és végre lehet hajtani egy vagy akár két különböző számítógépen. A szűrőről készült képet természetesen könnyedén lehet archiválni elektronikus formában.


Riportok

A riportokat úgy fejlesztették, hogy megfeleljenek az ISO szabványnak. A riportkészítő eszközök nagyfokú variálhatósága miatt, a kimenő riportok a különböző igényeknek megfelelően módosíthatók: például a vevői vállalati standardok biztosítása.

További információ, ajánlatkérés

Ha további kérdései lennének az oldalon található termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük hívja kollégánkat az alábbi elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Stamm Attila
Stamm Attila
Mikroszkópia
terméktámogató mérnök


Tel: (20) 265 08 52
Ajánlatkérés, üzenet
görgetés az oldal tetejére