Ipari megoldások

Kezdőlap » Termékek » Szűrő tisztaságvizsgáló rendszer

Szűrő tisztaságvizsgáló rendszer

Az egyszerűen csak „Filters”-nek nevezett rendszer célja a szűrők tisztaságának elemzése az ISO 16232 és ISO 4406 nemzetközi szabványoknak megfelelően. Legfontosabb előnyei a reprodukálható mérés, pontosság, stabilitás és megbízhatóság.

További információk

Gyártó

Felhasználás

Leírás

 • A szűrők szkennelése és mérése automatikusan történik, számítógépes vezérléssel.
 • A kezelő teljes kontrollal rendelkezik a rendszer felett a vizsgálat közben – lehetősége van szüneteltetni a mérést, ellenőrizni a paramétereket és folytatni a folyamatot.
 • A rendszer üzemeltetése alap módban rendkívül egyszerű.
 • Haladó módban elérhető eszközök használata olyan esetekben javasolt, amikor a képek kiterjesztett, a szabvány által szabott módszeri kereteket túllépő elemzésére van szükség (pl. állvány mozgatása a legnagyobb méretű detektált részecskékhez, és azok vizsgálata, a mért paraméterek körének kibővítése és még sok egyéb)
 • A szűrő egyenetlen felületét a rendszer különböző fókuszálási módszerek alkalmazásával kompenzálja.

A mérést két fázisban hajtja végre. Az első fázis – a szűrő vizualizálása, a rendszer automatikusan szkenneli az egész szűrőt és a képeket a merevlemezre menti. A második fázisban a vizualizált szűrő képét megnyitják és mérik. A fázisok függetlenek egymástól és végre lehet hajtani egy vagy akár két különböző számítógépen. A szűrőről készült képet természetesen könnyedén lehet archiválni elektronikus formában.

A riportokat úgy fejlesztették, hogy megfeleljenek az ISO szabványnak. A riportkészítő eszközök nagyfokú variálhatósága miatt, a kimenő riportok a különböző igényeknek megfelelően módosíthatók: például a vevői vállalati standardok biztosítása.

Brossúra

Szűrő tisztaságvizsgáló rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Szállási Bence

mérnök-üzletkötő
Ipari megoldások
+36 20 430 8446

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top