FénymikroszkópiaFénymikroszkópia

Kezdőlap » Termékek » BioStudio-T sejtvizsgáló rendszer

BioStudio-T sejtvizsgáló rendszer

A BioStudio-T egyedülálló képalkotó platformot kínál álló mintafelülettel és mozgó objektívlencsével. Ez a konfiguráció lehetővé teszi a mechanikailag érzékeny minták, például az őssejtek megfigyelését minimális zavarás mellett. A rögzített állványú, pásztázó lencserendszer kiváló megoldást nyújt a hosszú távú időbeli képalkotáshoz és a nagyméretű képfelvételekhez (csempézés) is. Az egyedi mintatartó lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználók a képalkotási rutinok során a mintaedényt a minta pozíciójának követése nélkül eltávolíthassák a médiumcsere céljából.

A Biostudio-T készüléket kifejezetten a regeneratív orvoslás és az őssejtbiológia területén végzett kutatási alkalmazásokhoz, valamint sejtgyártó létesítményekben való használatra tervezték.

További információk

Gyártó

Felhasználás

, , ,

Leírás

 • Kompatibilis a különböző sterilizálási technikákkal: A BioStudio-T kivételesen vízálló és vegyszerálló kialakítással rendelkezik. Ez a könnyen tisztítható mikroszkóp hidrogén-peroxid gázzal és/vagy UV-sterilizálási módszerekkel sterilizálható. A kompakt helyigény lehetővé teszi a BioStudio-T különböző izolátorokba, inkubátorokba és biológiai biztonsági szekrényekbe történő beszerelését.
 • Páratlan rugalmasság a nagyméretű képfelvételek készítésében: Kompatibilis a különböző objektívlencsékkel (fáziskontraszt), multi-well lemezekkel és egyéb tenyésztőedényekkel.
 • Sejtbarát: A mikroszkóp állványa teljesen mozdulatlan a képfelvétel során, így kiküszöböli a mintát érő nem kívánt mechanikai zavarokat. A belső optika mozog a különböző XY és Z pozíciókban történő képfelvételhez. A minta megvilágítására egy sejtbarát piros LED szolgál, amely csak a képfelvétel során kapcsol be.
 • Egyszerű interfész: Figyelje meg az eredményeket egy személyi számítógépről, a főtesthez és a vezérlődobozhoz való kábeles csatlakozással.
 • Javasolt alkalmazások az őssejtbiológiában: Sejtdifferenciálódás, sejtosztódás, kolónia kialakulásának, rákos sejtek beszivárgásának, karcolásos vizsgálatok megfigyelése és így tovább.

Brossúra

BioStudio-T sejtvizsgáló rendszer

Kapcsolat

$title

Stamm Attila

Terméktámogató mérnök
Mikroszkópia
+36202650852
$title

Dr Kun András

Üzletágvezető
Képalkotás üzletág
+36 20 342 7807
$title

Sidó Orsolya

Kereskedelmi asszisztens, közbeszerzési referens
Közbeszerzések
+36 1 242 1390

Ajánlatkérés

  Ez is érdekelheti

  Kapcsolódó termékek

  Go to Top